Tere
Kuidas ja mis koodidega saan ma aktiveerida kõrvalsõitja õhupadja. kasutada saan ma 3.11 ja 409.1 vagi.
Tänan abi eest.
Kõrval sõitja õhupadja aktiveerimine 98a passatil
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Kõrval sõitja õhupadja aktiveerimine 98a passatil
nendega jääd jänni... neile sobiva tarkvara hankimine on liig-kulukas ja tulemuse saavutamise teekond maru konarlik...saar20 kirjutas:Tere
Kuidas ja mis koodidega saan ma aktiveerida kõrvalsõitja õhupadja. kasutada saan ma 3.11 ja 409.1 vagi.
Tänan abi eest.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Re: Kõrval sõitja õhupadja aktiveerimine 98a passatil
Wizard kirjutas:seal ei ole mingit koodi vaja
See 3.11 v mis ta ongi peaks töö ära tegema küll ja ei ole jah mingit koodi vaja.
Muidu teema algataja võiks rääkida milles ka probleem, st kas armatuuris tuluke põleb sest bag oli peetis ja nüüd uus asemel v siis oli see bag ennem kaabli abil välja lülitatud mida osadel vanematel masinatel saab vag com kaabli abil teha. Eeldan et mingil põhjusel tuli põleb ja vaja viga süsteemist kustutada?
Endal sai aastake tagasi kõrvalistuja bag ise välja vahetatud sest lõpetas meie eesti teede tõttu töölepingu ja selle sama versiooniga ning odava hiinakaga sai asi ära resetitud ja toimib asi tänini.
Viimati muutis copilot, 05 Juul 2011, 20:09, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING