pöördun Teie poole järgmise murega. Nimelt teeb mul auto tihti igasuguseid trikke. Vahest hakkab lihtsalt makk iseeenesest käima, signalisatsioon hakkab karjuma (hästi vaikselt) ja auto ei reageeri mitte millegile. Teeb oma toimingud lõpuni ja siis on jkälle nagu poleks midagi juhtunudki. Nüüd on hakanud auto nõksutama. Kui vahetan käiku ja vajutan peale seda gaasi, siis ta hakkab nõksutama nagu oleks madalam käik, kuid sedasi ta teeb ka 3 käiguga ja 50 km/ sõites. Olen käinud diagnostiks ja sealt öeldakse, et näitab nagu Lambda andur oleks läbi,oleme ka selle ära vahetanmud, kuid mootorituli ikka põleb ja näitab veateadet. remonditöökodadest on arvatud, et ehk on aju läbi ja tuyndub, et see rikub mootorit tunduvalt- mootor on juba kord ära vahetatud
Olen saatnud romulastesse päringuid, et kas neil on olemas golfi aju, kuid kõigil on Rootsist vms tellimise peale.
Kuna aju ei ole selline väga odav varuosa, siis ei tahaks seda osta nii et ei ole kindel kas asi on ikka selles.
Olekski palve, et kui kellegil on ka VW Golf IV 2001 aasta, 1,6, 77 kW oleks nõus laenama oma auto aju mõneks minutiks, et saaks proovida, kas asi on selles.
Loodan väga, et saate mind mu mures aidata.