Mure g2 kesklukuga

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
konn1
Huviline
Telefon: 53038827
Auto: Maaža
Tänatud: 1 kord

Mure g2 kesklukuga

Lugemata postitus Postitas konn1 »

Tervitus avastasin mingiaeg,et pagasnikus keskluku mootor olemas aga asi ei tööta mitte kuidagi.
Ja tahangi küsida ega kellelgi skeemi pole kuidas seal need voolud ja voolikud jooksma õieti peaks,et asja tööle saaks.
Signalisatsiooni ploki võtsin maha kuna mul pulte värke pole ja järgi on veel igast hunnik juhtmeid.
Ehk saab keegi head nõu anda kust otsast alustada asjaga.
ETTE TÄNADES!!!! :)
Vanad volkarid ei sure never ever vaind lähevad ikka madalamaks
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Mure g2 kesklukuga

Lugemata postitus Postitas dellu »

Kui on ise paigaldatud, siis peaks olema 2 juhet, sinine ja roheline. Ühte pidi voolu andes pannakse kinni ja teist pidi tehakse lahti. Aga kui sul signa maas, siis küsitav kas üldse miski seda juhib. Muud uksed lähevad kõik lukku juhiukselt keerates? Mu allkirjast leiad hea hinnaga signa võik keskluku asemele ka ;)
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas tlauri »

konn1 kirjutas:Tervitus avastasin mingiaeg,et pagasnikus keskluku mootor olemas aga asi ei tööta mitte kuidagi.
Ja tahangi küsida ega kellelgi skeemi pole kuidas seal need voolud ja voolikud jooksma õieti peaks,et asja tööle saaks.
Signalisatsiooni ploki võtsin maha kuna mul pulte värke pole ja järgi on veel igast hunnik juhtmeid.
Ehk saab keegi head nõu anda kust otsast alustada asjaga.
ETTE TÄNADES!!!! :)
vaata siit: http://www.vagcat.com/epc/cat/vw/GOSY/1 ... 7/1505871/" onclick="window.open(this.href);return false;

NB! enne pead muidugi end ära regama, et vagcat-le ligi pääseda... on ka muidugi vene neti lehti, kus regamata saad kataloogi vaadata... aga vagcat on endiselt korrektsem ja parema referentsiga;

kui sellest ei piisa siis autoelektri śiini skeemid leiad google otsinguga... ehk pead ise vaeva nägema.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
konn1
Huviline

dellu kirjutas:Kui on ise paigaldatud, siis peaks olema 2 juhet, sinine ja roheline. Ühte pidi voolu andes pannakse kinni ja teist pidi tehakse lahti. Aga kui sul signa maas, siis küsitav kas üldse miski seda juhib. Muud uksed lähevad kõik lukku juhiukselt keerates? Mu allkirjast leiad hea hinnaga signa võik keskluku asemele ka ;)

Uksed ei tee mitte midagi ja kesklukk ültse ei toimeta,ning ma usun kah,et lihtsam uus asi panna
<Kas selline asi tasub ära nagu ntx http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... toode=4806" onclick="window.open(this.href);return false;
Või parem see kesklukumootoritega koos kuna mul vaakumpump kah vahel volkaril http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=12696" onclick="window.open(this.href);return false;
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Kumb ta sul siis on, kas vaakumpump või el mootorid. Algul ju rääkisid, et tagaluugi juhtmete kohta infot vaja, nüüd juba vaakumlukk.
Kui vaakumpump ei toimeta, eks siis pead ise kaaluma kas kasutatud vaakumpump või mõni komplektidest. Kui kaitsmed korras on, siis suure tõenäosusega ikka pump ise.
Viimasest komplektist pole sulle vist väga kasu sellisel juhul, kuna see on ainult kl.mootoritele juht aju või originaalsüsteemi juhtimiseks. kui sul viimane ei tööta, siis ju kasutu. Kui on soov puldist käima saada, siis pigem: http://www.aqaris.ee/tehnikapood/pea.ph ... oode=14156" onclick="window.open(this.href);return false;
Siin olemas nii puldid, aju kui ka mootorid kõik koos.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
konn1
Huviline

Taga pagassis on vaakumpump mis ei toimeta aga esiuksele on paigaldatud elektriline mis kah ei tööta ja ühesõnaga seal täielik porr tehtud.
Peab vist raha koguma hakkama ja uue süsteemi panema.
Plaanis ikka jah puldist käima asi saada.
romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Kui klappvõtme keeled kuskilt saad, siis võid mu komplekti endale saada:) Enam mul teda tarvis ei lähe.

Ahjaa, kui ukse sees mootorid olemas, siis võid ju yle vaadata, kuhu juhtmed lähevad, ehk aind juhtplokk läbi ja piisab yksnes selle vahetusest.
Vasta

Mine “Elektroonika”