Õlirõhu andurid

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Siksaator
Huviline
Auto: Borat
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Õlirõhu andurid

Lugemata postitus Postitas Siksaator »

Küsimusi tekkis, siis seoses AAZ koodiga mootorile(1.9TD 55kw) õlirõhuandureid vaadates.
1)Ülemiseks anduriks (plokikaane külge) annab ETKA anduri koodiga 028 919 081 D ning värvuseks sinine (lülitusrõhk 0,15-0,35 bar-i). Hetkel minu autol aga seal andur koodiga 056 919 081 C ning värvuseks pruun (lülitusrõhk 0,15-0,45bar-i).
2)Alumiseks anduriks (õlifiltri kronsa külge) annab ETKA andureid koodidega 056 919 081 E (värvus valge ning lülitusrõhk 1,8 bar-i), 068 919 081 (värvuseks must ning lülitusrõhk 1,8 bar-i) ning 068 919 081 A (värvuseks hall ning lülitusrõhk 0,9 bar-i). Hetkel on mu autol seal halli värvi andur koodiga 068 919 081 A ning lülitusrõhk 0,9+-0,15 bar-i.
Siit siis küsimus tulebki, et kas andurid on õiged või tuleks miskine neist väljavahetada? On eelmine omanik mingit omaloomingut teinud seal? Oma varudes on olems nii sinine andur ülemisse pesasse kui ka valge andur alumisse pessa :P .
Viimati muutis Siksaator, 10 Juul 2011, 22:46, muudetud 1 kord kokku.
tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Re: Õlirõhu andurid

Lugemata postitus Postitas tlauri »

kas vaatasid ikka oma auto VIN-i järgi ?
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
Siksaator
Huviline

tlauri kirjutas:kas vaatasid ikka oma auto VIN-i järgi ?
Ikka jah- esiteks annab tohutu valiku VIN-i järgi ning andureid vaadates annab ikka kõik valikusse :) .
mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

Kas sellel ETKA'l on olemas online ühendus? Kui on, siis see, mis ETKA annab, see peakski olema. Võib olla on keegi sinna lihtsalt oma varudest teised andurid juba pannud. Kas õlituli põleb või uurid niisama?
CHORT
Huviline
Auto: Toyota Avensis '08

Lugemata postitus Postitas CHORT »

mclx kirjutas:Kas sellel ETKA'l on olemas online ühendus? Kui on, siis see, mis ETKA annab, see peakski olema. Võib olla on keegi sinna lihtsalt oma varudest teised andurid juba pannud. Kas õlituli põleb või uurid niisama?
Minu teada ETKA ei filtreeri VINi jäegi nii vanad autod.
Vabandan teeema välise komenteerimise päras ja vale arvamuse pärast kah , igaks juhuks :P
mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

CHORT kirjutas:
mclx kirjutas:Kas sellel ETKA'l on olemas online ühendus? Kui on, siis see, mis ETKA annab, see peakski olema. Võib olla on keegi sinna lihtsalt oma varudest teised andurid juba pannud. Kas õlituli põleb või uurid niisama?
Minu teada ETKA ei filtreeri VINi jäegi nii vanad autod.
Vabandan teeema välise komenteerimise päras ja vale arvamuse pärast kah , igaks juhuks :P
Täitsa võimalik.
Siksaator
Huviline

ETKA online ühendusest ei tea ma midagi ning tundub, et nii vanale autole VIN-i järgi ei leia jah sealt midagi :roll: .
Aga jah uurin sellepärast, et eelmine/üleeelmine omanik oli paras Leidurleo kohati :) .
Ülemise anduri ma siis juba vahetasin välja- panin selle, mis ETKA näitas ehk siis sinise anduri.
Nüüd jääbki küsimuseks, et kas vahetada välja ka alumine andur?
romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Ma võin ju ka eksida...aga.. Mul samamoodi yleval sinine andur. Eelmine aasta sai ta välja vahetatud, kuna klemmi vahelt hakkas õli välja ajama. Aga nyydseks on ta yldse tagant võetud ja sinna auku on õlitemp andur paigaldatud. Muutus siis ainult see, et kui syyte sisse keeran, siis õlituli vilgub armatuuris aga kustub peale käivitamist.

Mina isiklikult vahetaks alumise välja. See lylitusrõhk on ylerõhus või siis normaalrõhus(ylerõhk+ 1bar välisrõhk)? Kella järgi on vaba käigul rõhk(yle+välis) 2bari kandis. Sõites 3+. Syyde sees 1bar.
Vasta

Mine “Elektroonika”