K: Kas see on turbo rõhu anduri pistik?(Passat 1.8T)

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Sander.
Huviline
Auto: Passat B8
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 5 korda

K: Kas see on turbo rõhu anduri pistik?(Passat 1.8T)

Lugemata postitus Postitas Sander. »

Nimelt siis probleem, et diagnostika andis Veakoodi: Turbo rõhu anduri rike. Nüüd olen pikemat aega juba sellega sõitnud ja asi mis tõsiselt häirima hakkab juba on see, et see auto EI LIIGU ABSOLUUTSELT(1.6 92' Opel astra läheb 2x paremini) edasi ja küttekulu on lihtsalt METSIK! Niisiis viskas üle ja hakkasin asja uurima, leidsin intercooleri juurest sellise tühja pistiku(NR 1): (NB! Kes aru ei saa siis pilt on tehtud altpoolt!)
Pilt

Kas on võimalik, et see on üldse minema visatud eelmise omaniku poolt? Või kas see üldse võib see pistik olla?
Ja peale selle kahtlane õlileke voolikust nr2(Toru on lihtsalt õline, ei tilgu otseselt)

Peale selle tahaks veel ära mainida, et külma mootoriga on turbo vilinat vägahästi kuulda, kuid sellist asja nagu turbo tahavõtmine pole üldse tunda. Peaks ikka tundma ju kui turbo taha võtab, auto peaks edasi ikka liikuma.

Jään vastuseid/arvamusi ootama.
Viimati muutis argo, 15 Juun 2012, 23:15, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: K: Kas see on turbo rõhu anduri pistik?(Passat 1.8T)

Lugemata postitus Postitas rako »

Turbo rõhu andur ei ole sellel mudelil juhtmega. rõhu andur on otse intercooleri küljes.
Vaata kuhu see voolik sul jookseb seda mootorit peast ei tea ning ei saa siit ka aru.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Sander.
Huviline

Mina ei tea, ma ei suutnud sealt intercooleri juuurest ühtegi andurimoodi asja leida. Kas ta on siis ülevalpool?
Taffa
Huviline
Telefon: 56671856
Auto: B5

Lugemata postitus Postitas Taffa »

Mina enda kogemustest soovitaks wastegate-i kontrollida. Omasin kunagi A4 1.8T ja tollel oli wg varras teadmata põhjustel pooleks murdunud.
Sander.
Huviline

Taffa kirjutas:Mina enda kogemustest soovitaks wastegate-i kontrollida. Omasin kunagi A4 1.8T ja tollel oli wg varras teadmata põhjustel pooleks murdunud.

Suurtänu sulle:D Tundub, et mul ka see sama viga. Lähtudes sellest videost: http://www.youtube.com/watch?v=6qtUhhBnlWg" onclick="window.open(this.href);return false; Leidsin selle varda üles ja kui näppudega katsusin logises see samamoodi. Nüüd küsimus, kas seda algajal ise tasub vahetama hakata?
Viimati muutis Sander., 15 Juun 2012, 21:44, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Mootor”