kliima pump

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
isomnia
Uustulnuk
Telefon: +37256633276
Auto: vw passat 1.9tdi 81kw 1996 universaal
kliima pump

Lugemata postitus Postitas isomnia »

kallid klubilised:)mul selline probleem et mu autol ühel päeval kliima pump lakkas töötamast,kus ma seda tean??? nimelt kliima mees viskas kellad külge autole ja avastas et pumbas mingi klapp ei hoia survet. MIS TEHA ANNAKS VANA PUMBAGA? või tõesti peaksin uuele pumbale mõtlema hakkama. minu auto täpne mark on vw passat tdi 81kw 1996 universaal.andke palun nõu kallid volkari klubilised.usun et uus pump maksab pea sama mis mu autogi,väga ei tahaks uut pumpa osta :?
Riho72
Huviline
Auto: 4x4 Bora Variant, Bora Variant
Tänatud: 2 korda

Re: kliima pump

Lugemata postitus Postitas Riho72 »

Kui asi pumbas siis osta kasutatud ning koodi järgi.
Koodid võivad ka natuke erineda aga kindlasti on netis kusagil ka sobivustabel.
Pane siia ostukuulutus üles ning Ebay-st võid ka abi saada.
Tõenäoliselt sobivad ka Audi; škoda; seat mudelite omad.
Endale sain Seati pealt.
Lugupidamisega Riho

Rahulolu on peamine
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ma pole küll kliima spets, aga pumbas ei hoia klapp survet?
Kas siis aine jookseb välja või selles osas on kõik hästi? Peaks ju suletud rõhu all süsteem anyway olema.
Aga jah nagu Riho soovitas, siis koodi järgi otsima. Kood võiks siiski täpselt klappida või siis omada võimalust vaadata ja võrrelda. Ma võin muidugi eksida, sest tegin seda tööd juba üle poole aasta tagasi, aga enda mootorivahetuse käigus läks ka pump vana auto oma, kuna teadsin et see töökorras. Kuna aga pump asus teises kohas, siis torustikuga tekkis probleeme. Ma nüüd peast ei mäleta, kas olid pumbal toru kinnitused teise nurga all või olid torud teistsugused. Seega parem oleks kui pilt olemas, et saad võrrelda. Vastasel juhul võib pärast olla vajadust ka torusid modida. Mis muidugi ei ole võimatu, mina lasin Hydroscandis teha.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi administraator
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 85 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Kliimapumpasi ka remonditakse ja vahel täitsa mõistlike hindadega. Kuna teemaalgataja pole järjekordselt viitsinud oma profiilis asukohta kirjutada siis edasised soovitused oleks mõttetud.

[ Postitus tehtud Android'i kaudu ] Pilt
Vasta

Mine “Elektroonika”