Sõites viliseb midagi kapoti all
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
djjulm
- Huviline
- Telefon: +358442065020
- Auto: volkswagen passat
mis võib autol viga olla ?? sõites viliseb midagi kapoti all, ennem oli see ainult külmalt nüüd on see pidev, vilin kaob ära kui ma gaasi ei anna nii nagu jala pedaalile vajutan tuleb see ka tagasi, mis viga võib olla?? siis tean mida valmis osta, remondi aeg suht piiratud ja kõike auto osi ka kohe saadaval pole kui vaja vahetada midagi. kas peaks koheselt remonti minema ?? või saab või sellega edasi sõita mõnd aega??
Viimati muutis pppp, 07 Aug 2012, 12:50, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: pealkiri
Põhjus: pealkiri
-
Daim
- Huviline
- Telefon: 53800290
- Auto: VW Vento
Re: vajan abi
lase kelegil gaasi vajutada ja kuula ise kust see h2el tuped siis saad teada milles viga on vqib ola
never back down
-
marko
- Huviline
- Auto: ford focus c-max 06a
djjulm kirjutas:tegu on passatiga 98
mis mootoriga: turboga, benz, diisel.
info põhjal huupi pakuks esialgu õhufiltri korpusest sisselaskesse minev õhu-lõdvik.
elu on karm ja sellega peab harjuma;
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
Kas 98 aastal toodeti ainult üks passat ja kõik teavad kohe mis mootor seal peal asetseb?djjulm kirjutas:tegu on passatiga 98
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
Daim
- Huviline
- Telefon: 53800290
- Auto: VW Vento
seal kui mull on 6igus rihmade juures on mingi sharnir teema vqib ka ola mull oli siuke asi vqi mitte rihma jures aga kuskil radika jures
never back down
-
Deemu
- Huviline
- Auto: Audi A4 TDI
- Tänatud: 1 kord
geneka rihm ära?`Vaata, mis olukorras see on.djjulm kirjutas:rihmade juurest ta tuleb jah kuskilt
rihma vilistamist saad kontrollida kui pritsid veepudelist vett vahele ja vilin kaob
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

Re: Sõites viliseb midagi kapoti all
Mul sama mure, kuid seda just sõidu ajal. Kohapeal seda muret pole. Minu puhul tegu 1,9 TDI 110kw diisel 4motion.djjulm kirjutas:mis võib autol viga olla ?? sõites viliseb midagi kapoti all, ennem oli see ainult külmalt nüüd on see pidev, vilin kaob ära kui ma gaasi ei anna nii nagu jala pedaalile vajutan tuleb see ka tagasi, mis viga võib olla?? siis tean mida valmis osta, remondi aeg suht piiratud ja kõike auto osi ka kohe saadaval pole kui vaja vahetada midagi. kas peaks koheselt remonti minema ?? või saab või sellega edasi sõita mõnd aega??
Sõites kui vedu taga, vilistab. Kui gaasipedaali lahti lasen (olgu siis käik sees või mitte), kaob ära (sõites).
Kui asi pole ratastes, siis on ta kummis!
- Nirgid
- Klubiline
- Auto: VW Passat Variant Bluemotion 2.0 TDI 110 kW 2016
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Sõites viliseb midagi kapoti all
minu omal tegi seda häält kliimapumba rihma pingutus rullikFailure kirjutas:Mul sama mure, kuid seda just sõidu ajal. Kohapeal seda muret pole. Minu puhul tegu 1,9 TDI 110kw diisel 4motion.djjulm kirjutas:mis võib autol viga olla ?? sõites viliseb midagi kapoti all, ennem oli see ainult külmalt nüüd on see pidev, vilin kaob ära kui ma gaasi ei anna nii nagu jala pedaalile vajutan tuleb see ka tagasi, mis viga võib olla?? siis tean mida valmis osta, remondi aeg suht piiratud ja kõike auto osi ka kohe saadaval pole kui vaja vahetada midagi. kas peaks koheselt remonti minema ?? või saab või sellega edasi sõita mõnd aega??
Sõites kui vedu taga, vilistab. Kui gaasipedaali lahti lasen (olgu siis käik sees või mitte), kaob ära (sõites).
Tervitades Annika ja Mart