GTI kirjutas:Samamoodi on omast kogemusest käitunud pragunenud isolatsiooniga süütepooliga auto, aja pikku on viga järjest süvenenud ja lõpuks keeldub üldse käivitumast. Vaata kas starterit andes kapoti alt mingeid ülelööke on võimalik tuvastada (plõksuv perioodiline hääl, ehk on võimalik siit-sealt süütepooli juurest sinakat sädet täheldada, kui auto juba töötab siis võiks süütepooli peale veidi vett piserdada - kui hakkavad kohesed vahelejätud ja mootor lonkab, on süütepool vigane). Kütuse tagasivajumist saad kontrollida nii, et keera süüde paar korda sisse-välja (see paneb kütusepumba iga kord tööle ja pumpab surve üles) ja siis anna starterit - kui nüüd läheb kohe ja probleemideta käima, võiks kahtlustada äravajuvat kütusesurvet.
Täna jälle peale pikemat ketramist lõpuks käima purtsatas, kuid pöörded olid rahulikud nagu soojal mootoril (ca. 900rpm.), - et kas selline variant oleks loogiline, et mingi temp. andur on läbi ja ajule antakse vale info mootori temp.-i kohta, ning sellep. käima (peale pikemat seismist) kohe ei lähegi? Ostsin igaksjuhuks ka temp. anduri ära kuid tehke või tina, kuid mina seda kohta sel masinal, kuhu see sisse suruda, ei leidnudki

Vaatasin mitu korda ka ETKA pilti, kuid no mida pole, on mootori temp. andurit?

(Kindlasti on, aga mina ilmselt ei leia lihtsalt

).
Kuid miks ma GTI sinu postitust tsiteerin, siis kui auto käima olin saanud, hakkas mingil hetkel tühikäigul turtsatama (vahele jätma) ja kuna olin samal ajal kapotiall andurit otsimas, panin tähele, et süütepoolist tulid tõepoolest turtsatuste hetkel plõksatused

. Lähemal vaatlusel selgus ka, et süütepoolil oli all pool mõra. Homme kindlasti varuosa poodi ja uus süütepool külge, kuid jah see temp. andur ikkagi?