Suur kütusekulu, vibra 2000a passat.

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
sanderkoger
Huviline
Telefon: 56792011
Suur kütusekulu, vibra 2000a passat.

Lugemata postitus Postitas sanderkoger »

Tere, jälle esitan paarküsimust, Äitäh kõigitele kes raiskavad oma aega, et lugeda ja vastata :)

1) Liiga suur kütusekulu
Kütusekulu on minu arust kole suur. Seda just linna sõidul, hetkel näitab kompuuter nr 1 : 12,2 ja nr 2 : 13,6, aga maantepeal jälgisin hetkelist kütuse kulu oli 3,5- 4,5 olenevalt siis sellest kas oli tõus, langus või sõitsin tasasel teel.
Sõidetakse rahulikult, käike vahetab kast 1900 pealt.

2) Suur vibra just seistes.
Probleem on sellinne, et Kui kast on REZIIMIS "P" on aegaajalt värin kui seisad aga mootor töötab.
Kui on REŽIIMIS "D" tekib keskmine vibra just siis kui on pidur peal ja seisad, mure kaob ära siis kui piduri lahti lased ja õrnalt gaasi annad pole värinat ja kõk vägasuper.
( käikude vahetamine on hea )
Teiste režiimidega seda probleemi pole, et tekiks vibra.

3) Kas on normaalne, et kui uksed puldist lukku panna teeb kaks plõksu järiest ( muidu lähevad lukku teeb ühe, aga passat teeb kaks )
Ja sama muusika on lukust lahti tehes .
Elektri viga ? Aga mu elektroonika on tip-top .

4) Kust ma leian Salongi filtri õhufiltri ? , sest mina näen ainult mootori katet, akut, mingit blokki mis on juhi pool üleval ja abs karpi.

4)
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Suur kütusekulu, vibra 2000a passat.

Lugemata postitus Postitas R36 »

1) Ilmselt autom kast süüdi selles.

3) Mis mõttes 2, et kui vajutad puldist siis kostub see see tõks-tõks, selleasemel, et üks kord. Ei tea golfil teeb samamoodi.
4) Salongi filter kaasreisija poolses otsas kojameeste renni plastmassi all.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
sanderkoger
Huviline
Telefon: 56792011
Re: Suur kütusekulu, vibra 2000a passat.

Lugemata postitus Postitas sanderkoger »

golfi_vend kirjutas:1) Ilmselt autom kast süüdi selles.

3) Mis mõttes 2, et kui vajutad puldist siis kostub see see tõks-tõks, selleasemel, et üks kord. Ei tea golfil teeb samamoodi.
4) Salongi filter kaasreisija poolses otsas kojameeste renni plastmassi all.

Äitäh,
1) Kast on siis soliidne maanteel aga linnas ebaviisakas ? Mida peaks vaatama võib aitab ainult diagnostika ?
2) Jah see samune ( tõks-tõks ) Selge see pole siis problemaatiline koht .
3) Äitäh, hommikul viskan pilgu peale .

Nüüd siis on ainult kasti mure ( kuigi ma ei taha seda uskuda sest käike vahetab soliidselt, vahetab nii ng mina manuaaliga ( U 2000 rpm, kiirusel 50 kasutab 2-3 käiku pöörded on see hetk siis 1700-1900 )
Aga kahjuks ma ei tea neist asjadest suurt midagi nii, et ma pean sind uskuma .

Aga kes oskaks seda täpsemalt põhjendada ?
Vasta

Mine “Diislid”