Tervist!
Soetasin just omale transporteri uueks tööautoks. Pool töökoda vean endaga alati kaasas. Sooviksin paigaldada keskluku süsteemi koos signalisatsiooniga. Kas keegi ostab soovitada kohta kus müüakse ja paigaldatakse selliseid asju. Kas originaal süsteem on ainus mõistlik lahendus, või saab ka teisiti. Millise hinnaga võib see asi olla! Kuulnud olen , et tagumise luugiga on probleeme, et sinna on raske keskluku ajamit paigaldada, või siis ei pruugi korralikult töötada..Igasugune info teretulnud. Ei viitsi iga kord võtmega ümber auto joosta ja uksi lukustada. Ette tänades!
VW Transporter T5 kesklukk
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: VW Transporter T5 kesklukk
Kas nii uuele autole oli kesklukk lisavarustus?
Ma pigem arvan, et midagi ei tööta.
Ma pigem arvan, et midagi ei tööta.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Auto on ilma kesklukuta, aknad käivad vändaga jne, kõige tavalisem, mis olla saab
Sai ka hiljuti muretsetud T5 ja sama siin ,kesklukk puudub,täielik üllatus,ostes ei osanudki arvata at PUUDUBKI selline asi,arvasin lihtsalt et ei tööta vms.Aga ,ma ei ole kunagi kuskil nagunii autouksi lukustanud,nii et savi.Varas kui tahab siis tuleb nagunii,säästad lihtsalt mõne klaasi.mellpikk kirjutas:Auto on ilma kesklukuta, aknad käivad vändaga jne, kõige tavalisem, mis olla saab