Kirjutasin ka ühes teise inimese autoteemas, kuid äkki hakkab niimoodi paremini silma. Ühesõnaga mu G3 spidoploki taga on tühi auk pirni tarvis ja mingi lisa pistik? Teistel plokkidel pole sellist asja seal taga täheldanud? Kas sealt kaudu ei kannataks autom. kasti käikude märgutulesi sobitada? Või mille tarvis see seal üldse on? Tundub, et sinna käib samasugune keeratav pirn nagu armatuuri valgustuselegi.
Viimati muutis HawkHill, 01 Veebr 2013, 12:49, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus:Lisatud kategooria
Mis selle bloki orig. kood on (üleval servas) - huvitava kujuga on ta, tavaliselt on G3 blokid ülevalt nurkadest kumerad. Oled kindel, et see on G3 spidoblokk?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Peavad sobima , kuna mul neid tegelikult 2tk. (1 ka müügis) ja mõlemad on mu G3-s sees olnud ja mõlemil täpselt sama pistik+pirniauk taga. Kuigi need pildid on tehtud sellest plokist mis mul hetkel riiulis seisab ja müügis on, sellel mis küljes, oli pistik ja pirniauk olemas, kuid pirniauk oli plastkorgiga kinni, selle eemaldamisel vaatas samasugune auk vastu.
Siin siis pildid samast plokist eespoolt (ja nr. on ka näha).
See peaks olema pirni pesa valgustamaks taustale, kus on automaadi näidu displei, leidub usa´s
Siin juttu saksa keeles natuke erievustest spidodes http://ck222s.bithal.de/ck222web/golf3t ... 3tacho.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Vot-vot Ints, seda ma lootsingi...peaks hakkama lähemalt uurima
P.S Aga tundub, et "päris" USA turu jaoks ainult pole, kuna spido vaid km/h-d? Puuduvad miilid, isegi paralleelselt, ehk äkki on siiski võimalus leida ka euroopa turu tarvis mõeldud autolt sinna midagi? Aga kui plokk eest ära oli, siis kiikasin sinna tühja auku ja peale peapistikut muid pistikuid silma ei hakanud?
Viimati muutis TiitRE, 01 Veebr 2013, 10:11, muudetud 1 kord kokku.