VW võtme logo
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
GWallace
- Huviline
- Auto: Citroen Jumper '16
VW võtme logo
Tere
Kuna oleks vaja vanast võtmest immo kätte saada, siis vaja eemaldada VW logo klappvõtmelt. Arvasin, et see kleeps vms tuleb kergelt ära, aga olen igast asjadega proovinud ja ei tule ära. Immo vaja panna uude klappvõtmesse.
Mida teha?
Kuna oleks vaja vanast võtmest immo kätte saada, siis vaja eemaldada VW logo klappvõtmelt. Arvasin, et see kleeps vms tuleb kergelt ära, aga olen igast asjadega proovinud ja ei tule ära. Immo vaja panna uude klappvõtmesse.
Mida teha?
Viimati muutis GWallace, 17 Veebr 2013, 22:39, muudetud 1 kord kokku.
- HawkHill
- Foorumi administraator
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
-
GWallace
- Huviline
Re: VW võtme logo.
Oota, aga kas oleks võimalik mingit pilti näidata, kust ma selle immo siis kätte saan?
Ette tänades.
E: http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... izer-Swap-(yes-it-can-be-done" onclick="window.open(this.href);return false;)
?
Ette tänades.
E: http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... izer-Swap-(yes-it-can-be-done" onclick="window.open(this.href);return false;)
?
Viimati muutis GWallace, 17 Veebr 2013, 15:06, muudetud 1 kord kokku.
- HawkHill
- Foorumi administraator
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 56 korda
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Antud link sul õige. Aga see kleeps tuleb sp raskelt ära, et see liim päris tugev ja kleeps ise alumiiniumist. Mingi teravama asjaga koogi maha...ilmselt vigastad ka kleepsu, aga selle saab uue osta v kui saad tervelt kätte siis ise mingi teise liimiga tagasi. Endale olen võtmetele tellinud uued kleepsud, sest vanad olid kulunud ja need ise välja vahetanud.GWallace kirjutas:Oota, aga kas oleks võimalik mingit pilti näidata, kust ma selle immo siis kätte saan?
Ette tänades.
?
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
GWallace
- Huviline
Sain logost jagu ning keerasin selle kruvi sealt välja, aga ma ei saa ikka seda korpust lahti. Kas seda peab soojendama või mida peaks tegema, et see lahti saada?
Muidu praegu vaat et lõhu käed ära, et seda lahti saada.
Muidu praegu vaat et lõhu käed ära, et seda lahti saada.
-
VwBoy
- Veteran
- Telefon: Kellel vaja see küsib!
- Auto: Vw Bora
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 20 korda
Proovi peenema lapik kruvikaga seal prao vahelt meelitada lahti.Peaks ilusti tulema
*Üks päev just lammutasin 4 komplektset võtit lajali,ilusti tulid lahti!
*Üks päev just lammutasin 4 komplektset võtit lajali,ilusti tulid lahti!
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Re: VW võtme logo
Kui ise ühte vana võtit lammutasin, siis kah lõpuks retsisin ikka võtme täiesti ära...proovisin kah peene lapiku kruvikeerajaga igast nurgast...lõpuks ajasin korralikult kuskile vahele kuhu sain ja väänasin lahti...ei tea miks need osad nii kinni on.
Diesel Power KEEPS ME GOING