Salongi ventilaator ei puhu
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Salongi ventilaator ei puhu
Niih, nagu vana autoga ikka, kummitab järgmine probleem....
Nimelt ei tööta enam salongi ventilaator. Tegu siis kliimaga variandiga. Panin juba ennem tähele, et teinekord võttis tükk aega ennem kui hakkas üldse puhuma( a la 5 sex v rohkem) ja siiski pidi teinekord panema veidi kõrgema astme peale puhumise kiiruse - samas enamus ajast hakkas koge puhuma. Nüüd on niiviisi, et vahet pole, mis astmes, kuid õhk ei liigu. Mida soovitate ja millised on kogemused? Kui õigesti mõletan, siis kui autos vaikust hoida, siis tegi ka ventikas käima hakates käuksuvat vms häält. Mootori läbi v puksid kulunud?
Nimelt ei tööta enam salongi ventilaator. Tegu siis kliimaga variandiga. Panin juba ennem tähele, et teinekord võttis tükk aega ennem kui hakkas üldse puhuma( a la 5 sex v rohkem) ja siiski pidi teinekord panema veidi kõrgema astme peale puhumise kiiruse - samas enamus ajast hakkas koge puhuma. Nüüd on niiviisi, et vahet pole, mis astmes, kuid õhk ei liigu. Mida soovitate ja millised on kogemused? Kui õigesti mõletan, siis kui autos vaikust hoida, siis tegi ka ventikas käima hakates käuksuvat vms häält. Mootori läbi v puksid kulunud?
Diesel Power KEEPS ME GOING
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Salongi ventilaator ei puhu
Võibolla enne ära mõõta kas mootorile üldse vool peale tuleb. Kuskilt olen kuulnud ka kliima plokkide suremise kohta, kuid omal selles osas pole veel juhtunud ühelgi autol seda.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
Mõtlesin ka seda kliimabloki asja. Ja hetkel meenus mulle üks hommikune käivitus, kus kliimablokk oli nii 10 sec "loll". Pmt olid kõik numbrid 8 sad ja ekraan vilkus, kuid ärkas järsku ellu.rako kirjutas:Võibolla enne ära mõõta kas mootorile üldse vool peale tuleb. Kuskilt olen kuulnud ka kliima plokkide suremise kohta, kuid omal selles osas pole veel juhtunud ühelgi autol seda.
-
Stollu
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
vaata veakoode kliimal , kaks äärmist hoiad all - http://pics.tdiclub.com/data/517/Climat ... ostics.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
-
copilot
- Huviline
Veakoodide lugemine on hea mõte....muidu see õpetus PDF ina arvutis olemas.Stollu kirjutas:vaata veakoode kliimal , kaks äärmist hoiad all - http://pics.tdiclub.com/data/517/Climat ... ostics.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
-
copilot
- Huviline
No worries mate!!! Ebay.co.uk aitab hädast välja, nagu alati....saia raha eest neid täis, just vaatasinStollu kirjutas:mainiks et kliimablokk on suht kallis ka muidu
EDIT! Küsiks siinkohal sportlikust huvist, palju tutikas maksab?V siis eesti kasutatud osade müüjatelt?
Viimati muutis copilot, 26 Mai 2013, 22:50, muudetud 1 kord kokku.
-
Stollu
- Huviline
see esipaneel maksab 20 euri siin foorumis aga miski plokk või vidin oli seal kallis , ma hetkel ei mäleta enam kuskohast ma seda vaatasin aga mingi hetk ma kuskilt uurisin kuna mul näitas diagnost V71 klapi viga ja oli kerge ventika vilin sees mis ei muutunud kui puhurikiirust lisada , pole veel laiali lammutama hakanud
-
copilot
- Huviline
Nu kliimatrooniku puhul peaks kogu juhtimine käima ikka sellest blokist/karbist. Klapid jms on juba eraldi teema.
Aga üks lühike välismaine teema....kirjeldab täpselt seda nagu minu jama. Üks arvas seal, et ikkagi mootori viga, ja see kliima ekraani vilkumine teatud ajaks tähendas vb seda, et süsteem tahtis öelda, et mälus miski tõsisem veakood vms
Kuna mootor tegi ennem juba kahtlast häält, siis ma vist ikkagi kahtlustaks mootori viga.
http://www.volkswagenforum.co.uk/f22/mk ... -2718.html
Aga üks lühike välismaine teema....kirjeldab täpselt seda nagu minu jama. Üks arvas seal, et ikkagi mootori viga, ja see kliima ekraani vilkumine teatud ajaks tähendas vb seda, et süsteem tahtis öelda, et mälus miski tõsisem veakood vms
Kuna mootor tegi ennem juba kahtlast häält, siis ma vist ikkagi kahtlustaks mootori viga.
http://www.volkswagenforum.co.uk/f22/mk ... -2718.html
-
copilot
- Huviline
04F9 Fresh Air Blower
sellise veakoodi andis. Tundub, et tuleb uus vend soetada ja siis ühes ka selle teada tuntud klapi, mis kipub läbi minema....see on juba pikemat aega mitte toiminud.
sellise veakoodi andis. Tundub, et tuleb uus vend soetada ja siis ühes ka selle teada tuntud klapi, mis kipub läbi minema....see on juba pikemat aega mitte toiminud.
-
copilot
- Huviline
Mootor kontrollitud....surnud, mis surnud. Tuleb uus. Ja nüüd pmt igal süüte sisse keeramisel vilgub kliima ekraan nii 5 vms sekundit, st annab sellega teada, et süsteemis mingi tõsisem rike....antud juhul mitte toimiv puhur.
-
copilot
- Huviline
Mootor vahetatud, toimib paremini kui kunagi varem....ei ühtegi käuksu/kiuksu ning kliimal kiiruse astmeid valides vastab mootor nii nagu peab ning vurab vastavalt astmele.
-
krebekas
- Huviline
- Telefon: 65639796
- Auto: Golf4 1.9 tdi 74 kw 2002 AXR
Paluks ebuy aadressi v mis ta meil maksab ??!!copilot kirjutas:Mootor vahetatud, toimib paremini kui kunagi varem....ei ühtegi käuksu/kiuksu ning kliimal kiiruse astmeid valides vastab mootor nii nagu peab ning vurab vastavalt astmele.
Mul külmalt ja madalatel pööretel samuti hakanud käuksuma...kui juba soe ja kiiremad pöörded (4 pulka) siis ok. Järgmist talve enam üle ei ela...vist
-
copilot
- Huviline
Ventika ostsin ikka Eestist...maksis miskine 50 eur raha v nii...sai pmt peaaegu kõige odavam variant. Aga toimib.
-
copilot
- Huviline
Just vaatasin, saab isegi mingi 29EUR eest vmsStollu kirjutas:Alvadi.ee 42 euri umbes
-
Stollu
- Huviline
see 29 euri on mingi teisekujuga ja ma ei tea mis aasta boradele see sellise kujuga on ja OEM koodid seal valikus ka ei klapi ning võimsus on 300W.copilot kirjutas: Just vaatasin, saab isegi mingi 29EUR eest vms
47 eurine on õige OEM koodiga - 1J1819021C ja 140W , koodi vaatasin endal vana ventika pealt.
► Näita Spoilerit