Passat, kas värvida üleni või mitte

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ristokkk
Huviline
Telefon: 53550592
Auto: B5(81kw), B6(77kw)

Passat, kas värvida üleni või mitte

Lugemata postitus Postitas ristokkk »

Tere
Täna autot pestes tõdesin kurba tõsiasja, auto roostetab päris nõmedalt.
Roostes detailid:
kapott, kivitäkest tulnud kaks roostetäppi, pluss lihtsalt kivitäkked mis pole krunti läbistanud.
katus, esiakna ülemine serv , eelkõige nurgad ja keset ülemist serva.
ühe esitiiva alumine äär, rattakoopa alumine äär, rooste veel hull seal pole kuid ülevärvimist vajab
uks, esitiiva ja esiukse liitekoht täpselt liistu tasapinnast allpool
tagaluuk, tagaakna altservast umbes 1 cm värvi lahti löönud ja rooste all.
Ühesõnaga tegemist tahab rooste pärast saada juba 5 detaili vähemalt. Pluss sinna veel juurde panna:
tagastange kuna sealt tegin ise värviparanduse ning ei hakanud lakkima tervet stanget vaid üritasin hajutada lakki, mis teadupärast pole võimalik. vahe on muidugi vaevumärgatav üllataval kombel.
Autol on ka ülekere selliseid väikseid mõttetuid vaevumärgatavaid olmemõlgikesi mingi 4 tükki kokku.
Dilemma siis selline. Kas lasta kahjustatud detailid värvida või on otstarbekas siiski ta üleni värvimisse saata.
Teine küsimus on selline , et mis selle kõige jama hind võiks kujuneda, muljed oodatud just selle teekonna läbinutel.
Muidu olen oma autod ikka ise värvinud ja parandanud kuid kuna hetkel pole mitte mingeid võimalusi seda üldse mõelda ka siis siin ma olen ja küsin hindu sest pole kunagi vaja teada olnud.
Ühesõnaga kehv üllatus pühapäeva hommikul. Auto on muidugi passat B5 Variant ja värv otseloomulikult metallik, selline sünge sügav roheline. Värvikood ei meenu.
Vasta

Mine “Kere & Sisu”