G3 lambdaandur.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
K.Siim
Huviline
Auto: G1 83.a, Jetta Mk1 83.a, G3 Vr6, Pst B7
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

G3 lambdaandur.

Lugemata postitus Postitas K.Siim »

Tere. Selline küsimus tekkis, et kui ma vahetan lambdaanduri ära ning pistik ei sobi, siis kas võin juhtmed kokku ühendada ning teise pistiku sinna lisada, või teeb see anduri vigaseks, olen kuulnud et mingi rüü, mis juhtmete peal on, see on vajalik mingiks soojusliikumiseks vms. Et pmst ma lõikasin juhtmed läbi ning panin uue pistiku, juhtmeid kokku ei jootnud, vaid kasutasin pressitavat lüli. On kellegil aimu, kas selline asi töötab või mitte, mul selline tunne et isegi töötab, sest bensiini kulu eriti suurenenud ei ole, võrreldes 1,4 mootoriga mis mul enne vahel oli( nüüd 2.0). Kui keegi oskab täpsemalt öelda kas see variant nagu tegelikult ka toimib siis oleks väga hea. Ma lihtsalt kindluse mõttes küsin teie käest ka järele :)

Kena päeva!

Siim

raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Re: G3 lambdaandur.

Lugemata postitus Postitas raiku »

see rüü mis seal praegu on on just soojuskindel, ehk siis kannatab kuumust, kui ise mingit lappimist teed, siis peaks ka olema kuumakindel, kõik muu on juhe nagu juhe ikka et laseks vaid voolu läbi.
Universaal andurid tulevadki ilma pistikuta ja peadki ise lappima.
viljandi mölamies

kolmnurk
Huviline

Re: G3 lambdaandur.

Lugemata postitus Postitas kolmnurk »

Saad anduri testriga üle mõõta,siis näed ära kuidas toimetab. Hülssidega ja termokahanevaga saab väga head ühendused. Kui anduril massjuhet pole,siis peaks üle mõõtma kas anduri pesani korralik mass tuleb.

Vasta

Mine “Elektroonika”