Lisaahi suitseb, aga ei tule sooja
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- maaan78
- Huviline
- Telefon: 58268664
- Auto: Vw passat b6 07a. 2.0/125kw, Ford galaxy 99a. 1,9 81kw.
Lisaahi suitseb, aga ei tule sooja
Jama selles, et sharani põhja all olev ahi suitseb hirmsasti, aga mingit lisasooja küll salongi ei jõua. Miskit nagu aegajalt viliseb põhja all ja tiksumine kostub armatuuri või kapoti alt paremal pool, seda ka mitte pidevalt, vaid mingi aja tagant.
Kontakt: 58268664
-
- Huviline
- Telefon: +358401715165
- Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Lisaahi suitseb, aga ei tule sooja
Vbl veepump ära voi mingi muu kottermann, mis aasta ja mootor, aga soovitaks diagnosti teha.
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/
http://mauh-vw.blogspot.fi/
- maaan78
- Huviline
No muidu 99a 81 kw diisel AFN. Kas sel võib olla eraldi veepump, või ikka see mootori pump?mauh kirjutas:Vbl veepump ära voi mingi muu kottermann, mis aasta ja mootor, aga soovitaks diagnosti teha.
-
- Huviline
- Auto: VW Phaeton 4motion, Audi 90 TQ
Mul phaetonil ka suitses päris hullult ja sooja ei tulnud, põhjuseks oli läbipõlenud põlemiskamber.
- maaan78
- Huviline
Tohohh, kas siis üldse asjal võimalik suitseda ja töötada, ise pole selle ahjuga sinapeal ka ja alles esimesel autol see.enerqy kirjutas:Mul phaetonil ka suitses päris hullult ja sooja ei tulnud, põhjuseks oli läbipõlenud põlemiskamber.
Viimati muutis maaan78, 23 Jaan 2014, 17:54, muudetud 1 kord kokku.
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Tiksub eelsoojendi kütte pump. Aga ta sul ei suuda süüdata millegi pärast, selle pärast tossab. Mul tegi kunagi sama moodi siis näitas veaks, et sisse tõmbe vent kinni või miskit. Sai see veidi WD40 vist ja läx tööle. Aga küünal ja sõel oli ka vaja maha kakkuda kuna ta oli suutnud end kütet täis tõmmata. Soovitan sul kuskile see diagnosti viia, seal näitab ära mis viga on.maaan78 kirjutas:Jama selles, et sharani põhja all olev ahi suitseb hirmsasti, aga mingit lisasooja küll salongi ei jõua. Miskit nagu aegajalt viliseb põhja all ja tiksumine kostub armatuuri või kapoti alt paremal pool, seda ka mitte pidevalt, vaid mingi aja tagant.
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
- maaan78
- Huviline
Ok, eks ma ta sealt alt ära kookima pean, all ka sellest antud hetkel tolku pole. Oskab keegi arvata, mis seal all on lõdvikud, mida hetkeks pimedaks teha saaks, või hoopiski torud?VWM kirjutas:Tiksub eelsoojendi kütte pump. Aga ta sul ei suuda süüdata millegi pärast, selle pärast tossab. Mul tegi kunagi sama moodi siis näitas veaks, et sisse tõmbe vent kinni või miskit. Sai see veidi WD40 vist ja läx tööle. Aga küünal ja sõel oli ka vaja maha kakkuda kuna ta oli suutnud end kütet täis tõmmata. Soovitan sul kuskile see diagnosti viia, seal näitab ära mis viga on.maaan78 kirjutas:Jama selles, et sharani põhja all olev ahi suitseb hirmsasti, aga mingit lisasooja küll salongi ei jõua. Miskit nagu aegajalt viliseb põhja all ja tiksumine kostub armatuuri või kapoti alt paremal pool, seda ka mitte pidevalt, vaid mingi aja tagant.
-
- Huviline
- Telefon: 56682276
- Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 2 korda
Lõdvikud on pumba, ahju ja kõhualuste torude vahel. Kui pumpa seal üldse on, minu omal näiteks pole. Minu arust pimedaks teha pole hea mõte, parem oleks ahju minevad torud omavahel kokku ühendada. Tuttava omal sai kuidagi nii, et ahju võtsime ära, ühe kahest lõdvikust ka ja teise saime panna kuidagi viisakalt kahe toru vahele...maaan78 kirjutas:Ok, eks ma ta sealt alt ära kookima pean, all ka sellest antud hetkel tolku pole. Oskab keegi arvata, mis seal all on lõdvikud, mida hetkeks pimedaks teha saaks, või hoopiski torud?VWM kirjutas:Tiksub eelsoojendi kütte pump. Aga ta sul ei suuda süüdata millegi pärast, selle pärast tossab. Mul tegi kunagi sama moodi siis näitas veaks, et sisse tõmbe vent kinni või miskit. Sai see veidi WD40 vist ja läx tööle. Aga küünal ja sõel oli ka vaja maha kakkuda kuna ta oli suutnud end kütet täis tõmmata. Soovitan sul kuskile see diagnosti viia, seal näitab ära mis viga on.maaan78 kirjutas:Jama selles, et sharani põhja all olev ahi suitseb hirmsasti, aga mingit lisasooja küll salongi ei jõua. Miskit nagu aegajalt viliseb põhja all ja tiksumine kostub armatuuri või kapoti alt paremal pool, seda ka mitte pidevalt, vaid mingi aja tagant.
Veakoodide lugemiseks oleks vaja asjale diagnosti teha. Üldiselt diagnosti olevat lihtsam koos autoga teha, räägivad tegijad.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...
- VWM
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
uuri täpselt mis soojendi sul on, netiavarused manuaale täis nende kohta. Tavaliselt neid maha kakkuda pole vaja. Ja diagnosti tegemine oleneb vast diagnostiseadmest, minu eberspräher hydronicul tuleb all pistik lahti võtta ja diagnost seade vahele ühendada. (jadamisi vahele)
VWM / Mairo / Calm down about the CEL, embrace it, it adds more color to the instrument cluster /
-
- Huviline
- Auto: golf 1.9 55kw;toyota corolla;Mitsubishi eclipse.
hydronicul peab olema jh eemaldatud käivitus ots kuna arvuti ise juhib seda siis ja teine on info jaoks + ja- võib otse akult panna.
Suitsemine võib küll olla põletist. Aga et sooja ei anna üks põhjus et veesärk must.
Suitsemine võib küll olla põletist. Aga et sooja ei anna üks põhjus et veesärk must.
Viimati muutis kristo_92, 23 Jaan 2014, 22:04, muudetud 1 kord kokku.