Passat B5 (01) kompuutris vilkuvate tulede probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
Passat B5 (01) kompuutris vilkuvate tulede probleem
Tere, on kellegil olnud sarnast probleemi, paluks nõu...
Passati B5 (2001) hakkasid põlema kõikvõimalikud tulukesed. Ei sütti kohe aga peale mõni meetrit sõitu. Vilkuma hakkab nt eelsüüteküünale tuli ( kuvab ka ekraanile teate) Sellele järgnevalt läheb põlema ABS ja ESP. Varem pole seda probleemi olnud, kuid tekkis just siis kui autole sai käru taha pandud ja ühendatud pistik. Kärul kõik tuled põlema ei läinud ja märkasin, et ka pistiku pealne kate on puudu ? Kas võimalik, seal tekkis mingi niiskuse lühis ? Proovinud olen, seni võtta maha aku klemmid. Kuid see ei andnud tulemust. Ette tänades.
Passati B5 (2001) hakkasid põlema kõikvõimalikud tulukesed. Ei sütti kohe aga peale mõni meetrit sõitu. Vilkuma hakkab nt eelsüüteküünale tuli ( kuvab ka ekraanile teate) Sellele järgnevalt läheb põlema ABS ja ESP. Varem pole seda probleemi olnud, kuid tekkis just siis kui autole sai käru taha pandud ja ühendatud pistik. Kärul kõik tuled põlema ei läinud ja märkasin, et ka pistiku pealne kate on puudu ? Kas võimalik, seal tekkis mingi niiskuse lühis ? Proovinud olen, seni võtta maha aku klemmid. Kuid see ei andnud tulemust. Ette tänades.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Passat B5 (01) kompuutris vilkuvate tulede probleem
Tuleb kaabel järgi panna ja vaadata mida auto "räägib".
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Millegipärast arvan, et piduri konn läbi. Aga pead ei anna.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Uustulnuk
Kas kaabel näitab selle ka ära, kui ongi eelpool mainitud piduri konna teema?
-
- Huviline
- Telefon: 53629264
- Auto: BMW E36 Convertible
- Kontakt:
Kas piduri tuled põlevad? Kui ei, siis vaheta piduri tulede lüliti ära.
Tulede kaitsmed vaata üle.
Mul oli kunagi sanane keiss kui panin vigase juhtmestikuga käru taha, lõi ka kaitsme läbi ja hakkas tulede möll armatuuris pihta.
Mul oli kunagi sanane keiss kui panin vigase juhtmestikuga käru taha, lõi ka kaitsme läbi ja hakkas tulede möll armatuuris pihta.