Kui õues on tugevam tuul ja puhub kõrvalistuja poolt on kuulda, kuidas tuul ukse vahelt sisse puhub.
Piltidel tundub see vahe natuke suurem, kui tegelikult on.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Olen ka ise selle peale mõelnud, kuid juhipoolse liistu kõrgus on samuti natuke madalamal aga kinni läheb ilusti. Kui ukst äärest tõsta, siis saab enam-vähem samasse kõrgusesse, kuid kinni ikka korralikult ei lähe.Peps7 kirjutas:Piltide järgi tundub, et ukse liistu kõrgus on madalam kui tagumine liist ehk siis vahest uksehinged kulunud?
Juhipoolne on samasugune.Peps7 kirjutas:Selle pildi järgi ütleks, et vastus sul ka vigane.
Sul võib täiesti õigus olla aga mõlemalt poolt on samamoodi need ära kulunud, kuid juhipoolne uks läheb ilusti kinni.Peps7 kirjutas:minu mäletamist mööda peaks see plastmassist kate tervet seda "pulka" , mille külge uks lukustub, katma.
Ma proovin jah kõigepealt seda vastust liigutada. Muide, kas ukse hingede vahetamine on suur töö? Ning mis hinnaga neid ukse hingesi müüakse?Peps7 kirjutas:Siis proovi esialgu seda vastust tõsta. Ega teda palju liigutada saagi aga ehk aitab. Kui ei aita, siis hangi uus või kasutatud korralik vastus (mul vist isegi üks korralik vastus jäi alles). Kui see ka ei aita, tuleb hakata ukse hingesid (või hinge tihvtisid) vahetama.
Jah üks uksehing on 3 poldiga. Ühe ukse kohta on 2 uksehinge ehk siis 6 poldiga on hinged ühendatud ukse ja kerega.V33k kirjutas:Kusjuures kõrvalistuja uks ei loksugi väga. 3poldiga on kinni.
Kuhu poole liigutasid ? alla v üles ?V33k kirjutas:Sain ukse korda! Liigutasin "vastust" ja uks läks normaalselt kinni.
Liigutasin salongi poole. Nüüd istub uks ideaalselt kinni.--keit-- kirjutas:Kuhu poole liigutasid ? alla v üles ?V33k kirjutas:Sain ukse korda! Liigutasin "vastust" ja uks läks normaalselt kinni.
Sest ega ukse asend jääb ju ikka nii nagu pildil ? et ei istu ideaalselt ?