külmalt ei taha käivituda

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
raitsman
Huviline
Telefon: 58321494
Auto: G2
külmalt ei taha käivituda

Lugemata postitus Postitas raitsman »

Oman passatit, 2.0 100kw mootoriga.
Probleem siis selles, et kui mootor on külm, siis ei taha hästi käivituda.
Ta läheb küll ilusti käima, kuid sureb kohe välja, selline tunne nagu bensiini ei saaks peale.
natuke aega jebimist niimoodi, siis lõpuks mängid tuurid üles ja siis jääb ilusti käima.
Sooja mootoriga sellist probleemi pole, ka leige mootoriga, jääb ilusti käima.

Ehk kellegil sama probleem olnud või ehk keegi teab pakkuda, mida kontrollida ja mis viga võib olla :)

Auto on ka üle aasta seisnud, ehk bensiini filter lihtsalt vms?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 177 korda

Re: külmalt ei taha käivituda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kas sel mootoril diagnostikapistik on - võiks sellest alustada. Võib-olla ei toimeta õieti külmkäivituspihusti.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

raitsman
Huviline

GTI kirjutas:Kas sel mootoril diagnostikapistik on - võiks sellest alustada. Võib-olla ei toimeta õieti külmkäivituspihusti.
On küll diagnostikapistik, eks ma vaatan, kui saan kusagilt diagnostikas abi, uurin, aitäh.

Olari
Huviline
Auto: Mk2 16V

Lugemata postitus Postitas Olari »

Mul oli sama asi kui külmkäivitus pistik lahti oli. pika käiamise peale läks käima. sooja/leige mootoriga läks koheselt käima.
tee kindlaks kas vool tuleb peale pihustile või kas pritsib külma mootoriga kütet
raitsman kirjutas:
GTI kirjutas:Kas sel mootoril diagnostikapistik on - võiks sellest alustada. Võib-olla ei toimeta õieti külmkäivituspihusti.
On küll diagnostikapistik, eks ma vaatan, kui saan kusagilt diagnostikas abi, uurin, aitäh.
Tere, mina olen Olari. Olen G2 sõltlane.

raitsman
Huviline

Olari kirjutas:Mul oli sama asi kui külmkäivitus pistik lahti oli. pika käiamise peale läks käima. sooja/leige mootoriga läks koheselt käima.
tee kindlaks kas vool tuleb peale pihustile või kas pritsib külma mootoriga kütet
raitsman kirjutas:

vool tuli pistikusse, võtsin pistiku tagant, siis lubas veits kuid käima ei läinud, panin uuesti taha siis läks käima, kuid suri ikka välja, läks natuke aega nii ja siis jälle jäi tööle.. vaatan vb diagnostikat teha jah...

kolmnurk
Huviline

Lugemata postitus Postitas kolmnurk »

Mul oli 85 kw mootoril analoogne viga,mis kadus peale kütusepumba relee vahetust.

raitsman
Huviline

võtsin siis täna külmkäivitus pihusti maha, kontrollisin, toimis, pritsib ilusti auruna nagu bensiini. Klapp toimib.
ei saa targemaks, ikka külmalt ei jää käima. :roll:

Vasta

Mine “Mootor”