Mul on väikene probleem. Mul ei taha käikudel II - III käigukang neutraalile tõmmata sama ka V-IV peale.
Võtsin korraks katte salongis maha ja kõik on korralikult määrde all.
Kas oleks kellegil võimalik saata mõni link või piltide seeria (kui on olemas), et ma saaks selle korda teha.
Ma ise eeldan, et vedru vms. võib olla kulunud või siis kuidagi lahti ja ei tõmba neutaalile tagasi. Aga kuidas sinna juurde pääseda?
Golf IV '98 vabakäik.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Golf IV '98 vabakäik.
Kas oled kapotiala vaadanud käigukasti peale kas seal need munakad kõik korras? Võibolla seal mingi asi mis takistab. Need ka suht nõrgad seal.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
CTV
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf Mk4 1998 1.4 (55kW)
- Kontakt:
Kapotialt nii palju kui näeb, olen ära õlitanud. Peale õlitamist läks asi tunduvalt paremaks, aga siis tuligi see välja, et vaba ei taha sisse minna käiguvahetamiste ajal.
Märka Mootorratturit!
-
CTV
- Huviline
- Kontakt:
Leidsin netist video ka selle kohta, mida ma silmas pean, et käigukang jääb äärtesse seisma ega jookse tagasi neutraali.
http://www.youtube.com/watch?v=N0KfKhc5Bqg
http://www.youtube.com/watch?v=N0KfKhc5Bqg
Märka Mootorratturit!
-
CTV
- Huviline
- Kontakt:
Mul igastahes vedas. Oli vaid vaja ohtralt õlitada ja määret panna nii kapotiall olevatele osadele ja põhjaall olevatele. Nüüd toimib kõik ilusasti.
Märka Mootorratturit!