Kus tuleb vesi salongi?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kus tuleb vesi salongi?
Mul selline probleem,et juhipoolne põhjapolster läbimärg,kusagilt tuleb vesi sisse,aga ei tea kust.Puhastasin ära need kohad kus vihmavesi peaks ära minema(kaks kohta üks aku all ja teine pidutipumba all).Kiskusin terve põhjapolstri lahti,mis üjus veest,kuivatasin täielikult ära.Aga kusagilt tuleb vesi ikka sisse.On kellegil olnud sama juhus või oskab keegi öelda kus on probleem.Ettetänades!
- worldonfire
- Klubiline
- Auto: VW Passat B8 2.0 TDI 176kw 4mot | VW Passat B4 1.9 TDI 81kw
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 49 korda
Re: Kus tuleb vesi salongi?
Katuseluuki pole autol? Kui on, siis tasuks vaadata need torud ka üle. B5 ja B5,5 passatil olid need vist esiukse vahel (esimesed kaks), tagumised jooksevad kuhugi taha.
Vw-le vaja diagnostikat? Või mingisugust lisavarustust? Küsi, leiame lahenduse! Pakun diagnosti/kodeerimisi jne Ross-Tech originaal Hex-Can-V2 kaabliga. Külasta ka meie facebooki Le VW Freaks või kodulehte levwfreaks.eu
-
dud66
- Huviline
- Telefon: 55927479
- Auto: Volkswagen Passat 1,8 TURBO 110kW
Kui kallad juhipoolsesse nurka vett või õhufiltri kõrvale, kas siis jookseb ilusti ära? Kui nendesse nurkadesse jama kogunenud, siis võib vesi sinna seisma jääda...
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Vaata peale vihma kas ukse lävepakud on märjad, võid ka ukseklaasidele vett peale kallata. Kui jah siis vesi tuleb läbi ukse salongi, seal on pleki vahel tihend ära väsinud, mina olen sinna asemele aknatihendi pannud, peab pärast seda edukalt.
-
vwgolf
- Huviline
- Auto: Focus 3 / Golf 4
- Tänanud: 1 kord
ukse seespoolne kate maha ja peaks asi kohe selge olema, kuna veejäljed näha, kust vahelt välja nirises. Mina tegin musta silikooniga ja ka peab väga hästi.