Tegemist on Golf 3 2.0 85kw GTI mootoriga. Probleem on selles et kindel tühikäik puudub eriti külmalt, pöörded kõiguvad umbes 900-2000 vahel, kuid kui mootor soojaks läheb siis tiksub enam vähem 900 peal.
Olen vahetanud juba tühiäigu mootori kuid see probleemi ei lahendanud.
Panin tähele et kui külmalt tööle panna siis mingi aja peale hakkab sumbutist tulema valget auru(suures koguses) Ilmselt on kütuse ja õhu segu vale, kuid kuidas seda paika saada ?
Hea oleks kui saaksid juhtme järgi ja vaadata mis veakoodi annab. Pakuks hetkel küll TPS sensorit veakoodi G69. Mul oli autol sama jama ja mootor tegi just sellist häält. Vahetasin anduri ära ja selline lainetamine kadus ja mootor reageeris gaasi keeramisele. Aju lihtsalt ei saa aru mis asendis sul segusiiber on ning gaasi andes annad ainult õhku peale, kuid kütet samal ajal aju ei taipa anda. Sellest ka mootori äkksurm gaasi keerates.
TaaviO kirjutas:Kus see TPS sensor muidu ise asub ja palju selle maksumus võib olla ?
Tänades
Asub segusiibri võlli küljes aga niisama seda näppida ei maksa kuna selle asend on tehases paika pandud. Alusta kaablist ja veakoodidest nagu soovitati.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Mul oli kunagi Vento peal oleva 2E mootoriga sama asi, läks uus õhulugeja külge ja asi korras.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681