Vaatasin omal Golfi kapoti alla, et õlitaset kontollida ning avasasin, et mootor on kuidagi kummaliselt õline, õlivarda juures.
Kuna simmeri lekke jaoks on see pisut liiga kõrgel, et pritsida vms. Kas see võib olla mingisugune tüüp viga või on kellegil veel kogemusi sellega ja oskab nõu anda?
Leke pole nii suur, et auto all loik oleks, aga ega see õline mootor ka hea ole.
Golf IV '98 1.4 - Mootor õline.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- tito
- Huviline
- Tänatud: 222 korda
Re: Golf IV '98 1.4 - Mootor õline.
Mikromootorite põhi teema on karterituulutus, kui see kinni siis lööb esimesest kergema vastupanu osutavast kohast õli välja ( mis siis tavaliselt ongi õlivarras ) Praegused ilmad, vahelduv päris soe ja väga külm, + lühikesed otsad soodustavad selle tuulutusklapi kinni jäämist!

Tegu pole kehavedelikega kuskil klapis, vaid ongi kondents mis külmaga ära jäätub ja kanalid ummistab
Parandus: klapp maha ja puhastada või uus klapp

Tegu pole kehavedelikega kuskil klapis, vaid ongi kondents mis külmaga ära jäätub ja kanalid ummistab
Parandus: klapp maha ja puhastada või uus klapp
Viimati muutis tito, 18 Mär 2015, 15:23, muudetud 1 kord kokku.
BMW, Mazda, Ford, Jaguar, Land Rover,Volvo ja BYD on uus VAG
-
CTV
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf Mk4 1998 1.4 (55kW)
- Kontakt:
Re: Golf IV '98 1.4 - Mootor õline.
Kas osab keegi mulle seletada, kus kohas see asub? Ma olen proovinud internetist otsida jooniseid nii inlise, kui ka eesti keeles, kuid peale selle jubina endi ma midagi leidnud ei ole.
Viimati muutis CTV, 27 Jaan 2016, 12:15, muudetud 1 kord kokku.
Märka Mootorratturit!