Vilin G60 mootori sisselaskekollektoris!?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
sillu7
Huviline

Vilin G60 mootori sisselaskekollektoris!?

Lugemata postitus Postitas sillu7 »

Tere! VW Corrado G60 sisselaskekollektoris on imelik vilin, mootori p??rete t?ustes muutub ka vilin. V?tsin lahti selle pealetuleva ?hul?dviku ja siis oli vilin seal gaasiklapi juures veel tugevamini kuulda. Millest see vilin tulla v?ib? Ehk oskate n?u anda!

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Laaduri vilin mis muud :)
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

nephex
Huviline

Lugemata postitus Postitas nephex »

minul j?llegist korra teeb sellist susinat, kui kapoti all gaasitrossi j?rsult sikutan, ehk gaasi annan.
ja p?rast seda kui kompressori torud sain ?ra lapitud (augud olid sisse kulunud ?ksteise vastu n?hkimisest) hakkas mootor rohkem urisema kui gaasi anda. v?i noh, ?ldse k?vemat h??lt tegema, umbes nagu oleks 5.0 mitte 1.8 mootor. urinat k?rvaga ei leia ?les, aga vist on kompressori ligidalt.

sillu7
Huviline

Lugemata postitus Postitas sillu7 »

Algselt postitas: GTI
Laaduri vilin mis muud :)
tead kus laadur on ?ldse v ?

sisselaske kollektoris on see vilin. siis kui laadurist tuleva l?dviku k?ljest v?tan. t?pselt gaasiklapi juurest tuleb, aga ma ei ole pihta saanud mis seda h??lt teeb seal aga suured t?nud!

nephex
Huviline

ma avastasin kah omal vilina, se susin on ?ra kadunud mis sisselaske kolle juurest tuli, aga vilin tekib siis kui p??rded lasta mingi 4000 peale ja see vilin tuleb laadurist mu meelest. v?ibolla on asi selles, et mul karterituulutus ei l?he tagasi kompressori tagasivoolu torru vaid mujale. aga tont seda v?taks :D ei ole kindel ka, igatahes tahaks k?sida veel sellist asja, et kui g60'le v?iksem rihmaratas panna (78mm asemel n?iteks 72..) kas siis peab ilmtingimata aju chipitud ka olema? v?i piisab lihtsalt ratta vahetamisest ja ongi kogulugu?

nephex
Huviline

nii, vaatasin j?rele, see kruvi reguleerib k?ll natukene seda t?hik?iku, kuid mul on see t?iesti kinni ja sealt ei susise, susiseb kusagilt sealt alt, aga tundub et se ongi selline loomulik susin ?huliikumisest lihtsalt, kusagilt nagu lekkeid ega auke vaakumvoolikutes ei leidnud.
aga v?iksema rihmaratta kohta v?iks keegi teadjam mees midagi ?elda, et kas tuleb chip ka ajule teha kui panna natuke v?iksem rihmaratas.

[Muudetud: 7-5-2008 nephex]

riio
Huviline

Lugemata postitus Postitas riio »

Mis kasu on siis suuremast r?hust kui auto seda kasutada ei oska. Seega arvan, et chip parandaks asja.

nephex
Huviline

selge, seda tahtsingi teada :)

valz
Huviline
Auto: VW Corrado 2,0 16V ja 1,8 Eaton

Lugemata postitus Postitas valz »

Mina kuulsin kuskilt, et G60 mootori sisselaskeklapp vilisebki, ei tea, mis seal seda vilinat tekitab aga enda corril hakkas asi vilisema siis kui kompressori maha v?tsin.

Vasta

Mine “Mootor”