g3 voolukadu??
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
g3 voolukadu??
Tegemist 97a.golf3-ga,19td 55kw: kui auto seisab 1-2 päeva siis läheb aku aeg-ajalt tühjaks,aga mitte alati.samuti läheb armatuuris olev kell aeg-ajalt käivitamise ajal nulli. oskab keegi aidata?
Re: g3 voolukadu??
teed lühikesi otsi ainult või pikemaid ka? Ma prooviks kõigepealt aku täis laadida ja siis vaadata, mis saab
Incomplete Stylz |
Leevikese Kastoms
Leevikese Kastoms
-
- Huviline
- Telefon: 5145602
- Auto: VW T4 Multivan
Mul T4 Multivan 3-4 päeva aku tühi ja külmaga viskab kella nulli, suval kui soojad ööd siis ei viska igakord nulli
-
- Huviline
- Auto: Passat 1,9 TDI 74kw 2003`
- Tänatud: 1 kord
Ma ei hakka eelmist teemat ümber kopeerima, aga loe "passati aku" teemast, kuidas mõõta voolutarbimist. Nii saab teada, kas viga akus või autos ja saab edasi uurida.
Selleks,et armatuuris (g3) käivitamise hetkel ei kaoks kell,ega päeva läbisõidu näitaja,pannakse nende toite ahelasse kondensaator + diood. Kui tekib hetkeline pinge lang,mis muidu nulliks näitajad,siis kondensaator hoiab seda pinget vajaliku aja käivitus hetkel. Diood on selleks,et kondensaator ,,tagurpidi,, tühjaks ei läheks. Seletus- mis kasu on tünnist mille põhjas on auk. Kondensaator on ,,tünn,, mahuti ja diood valvab,et midagi kuskilt ei leki. Minu autol massi eemaldamisel hoiab armatuuris näitajaid veel ca. 45 sek.+ raadio mälu.