tsirkulatsiooni pump
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
tsirkulatsiooni pump
sooviks teada siis sellist asja? Minu autoks on passat b3 tdi 59kv1,6l ja selle turbol on lisaks õli jahutusele ka jahutusvedelikuga jahutus enne turbot on seal vahel mingi lisa pump, mis minu autol ei toimi , kas see võib põhjustada mootori liigset kuumenemist? Tunnen selle vastu huvi sellepärast et auto kipub nagu vahest veidi kuumaks minema , alguses kahtlustasin plokikaant ,aga surve veesärgis puudub samuti ei kao ka jahutusvedelik .Autol olen vahetanud ka termostaat klapi aga ikka kipub nagu kuumaks minema ei oska nagu enam midagi ette võtta on kellelgi ideid?
garaasis uurides leidsin sellise pumba huvitav kas sellega võiks originaali asendada? Tegemist on eberspächeri eelsoojendus süsteemi tsirkulatsiooni pumbaga.
http://album.ee/node/24420591/50262381" onclick="window.open(this.href);return false;
garaasis uurides leidsin sellise pumba huvitav kas sellega võiks originaali asendada? Tegemist on eberspächeri eelsoojendus süsteemi tsirkulatsiooni pumbaga.
http://album.ee/node/24420591/50262381" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis erks25, 19 Jaan 2011, 13:02, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Re: tsirkulatsiooni pump
JA nii ongi.
Mul b4 audil samuti see pump seal ei toiminud ja vesi läks suht tihti üle lubatud piiri.
Turbodiislitel pidavatki olema lisa pump vahel, muidu ei jahuta piisavalt mootorit.
Seda juttu olen mina kuulnud, eks targemad mehed seletavad täpsemalt.
Muidu mul pump olemas kui hakkad otsima.
Mul b4 audil samuti see pump seal ei toiminud ja vesi läks suht tihti üle lubatud piiri.
Turbodiislitel pidavatki olema lisa pump vahel, muidu ei jahuta piisavalt mootorit.
Pigem põhjustab see pumba mitte töötamine seda et turbo kuumeneb lihtsalt liiast ning sellega ka võib turbo kannatada saada. Mootori temperatuuri ei usu et see mõjutab, kuid äkki targemad oskavad seda kas ümberlükata või mitte.
Survet jahutussärgis pole? Surve peab olema jahutussärgis ning seda reguleerib paisupaagi kork. Kui lekkeid ei esine jahutusvedelikul kuskilt ning survet ikkagi jahutussärgis pole siis soovitan proovida vahetada paisupaagi kork, ehk siis arvan et sul see paisupaagi kurgis olev klapp laseb selle survel välja minna mitte ei hoia teda nõutavas vahemikus.
Edu!
Survet jahutussärgis pole? Surve peab olema jahutussärgis ning seda reguleerib paisupaagi kork. Kui lekkeid ei esine jahutusvedelikul kuskilt ning survet ikkagi jahutussärgis pole siis soovitan proovida vahetada paisupaagi kork, ehk siis arvan et sul see paisupaagi kurgis olev klapp laseb selle survel välja minna mitte ei hoia teda nõutavas vahemikus.
Edu!
Viimati muutis tants, 19 Jaan 2011, 13:10, muudetud 2 korda kokku.
Diesel, what else?! :)
Veesärgi surve on normaalne lõdvikud pole lödid ka paisupaagi kork on vahetatud
Vabandan OT pärast aga kas audi b4`jal on ikka siukest pumpa? Olen seda turbo jahutamiseks mõeldud pumpa vaid nendel 1,6td 59kw mootoritel kohand, ning minuteada b4 audidel juba kõigil 1,9 miltel minuteada siukseid süsteeme enam pole, võin ka muidugi eksida. Kuid pigem on diislite puhul just mootori tempi raskem üles saada ja teada ühtlasena hoida kui seda et kipub ülekuumenema.audivana kirjutas:JA nii ongi.
Diesel, what else?! :)
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
No minul oli 1,9td 55kw see küljes ja läks läbi.
Vesi peale seda kohe üle 90-ne.
Ostsin lammerist uue ja jätkasin sõitu.
Olen näinud sama mootoriga passatitel samuti seda pumpa küljes.
Vesi peale seda kohe üle 90-ne.
Ostsin lammerist uue ja jätkasin sõitu.
Olen näinud sama mootoriga passatitel samuti seda pumpa küljes.
Seltsimehed nõujagajad!
Paraku üle mõne aja siin ringi kaedes ehmusin lausa ära, justkui bemmiklubi. Palve. Palun ärge võtke sõna ja avaldage oma ARVAMUST tõepähe, kui pole asjast teadlikud! Tegelikult ka.
See tsirkulatsioonipump on plokipea(kaane) jahutamisel abiks, kui tsirkulatsioon vähene(puudub). Jätad masina seisma ja peas temp tõuseb, siis see pump toimetab. Jah, ka siis kui oled minuteid tagasi mootori seiskanud asjatab see mootor jahutusvedelikku liigutades.
Selle süsteemi on üle võtnud ka uuemad prantslased täna.
Paraku üle mõne aja siin ringi kaedes ehmusin lausa ära, justkui bemmiklubi. Palve. Palun ärge võtke sõna ja avaldage oma ARVAMUST tõepähe, kui pole asjast teadlikud! Tegelikult ka.
See tsirkulatsioonipump on plokipea(kaane) jahutamisel abiks, kui tsirkulatsioon vähene(puudub). Jätad masina seisma ja peas temp tõuseb, siis see pump toimetab. Jah, ka siis kui oled minuteid tagasi mootori seiskanud asjatab see mootor jahutusvedelikku liigutades.
Selle süsteemi on üle võtnud ka uuemad prantslased täna.
kindel et see pole mõeldud turbo jahutamiseks andur on tal vähemalt turbo küljes.