Nii ikka mõistliku hinnaga, muidu oleks targem uus jooks velgi võtta... samas hiljem 3`me komplektiga poleks kah nagu miskit tarka teha
Valuvelgede värvimine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Valuvelgede värvimine?
Kuna enda veljed on korralikult kriipida saanud, siis tekkisgi küsimus kus sellist teenust pealinnas teostada saaks?
Nii ikka mõistliku hinnaga, muidu oleks targem uus jooks velgi võtta... samas hiljem 3`me komplektiga poleks kah nagu miskit tarka teha
Viimati muutis Etzi, 13 Mai 2011, 08:24, muudetud 1 kord kokku.
Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
Re: Valuvelgede värvimine?
Mina lasin enda veljed pulbervärvida sellises kohas : http://www.pulbervarv.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hind oli siis 4 velje eest 700 krooni
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
Liivapritsi lasid muidu kus teha?Mattias kirjutas:Mina lasin enda veljed pulbervärvida sellises kohas : http://www.pulbervarv.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
Kuskil männikul on koht kus tehakse,aga ma ise seal kohal ei käinud ja sõber viitsis seal idanaabri keeles asjad ära ajada.
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
-
pppp
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 17 korda
Akadeemia tee trollipargi juures pidi väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega liivaprits olema. Ja asjad saab riigikeeles aetud.
Keegi mingit orjenteeruvat liivapritsi teenuse hinda ka teab? Hea oleks teada, muidu küsivad ei tea kui palju 
parim enne möödumatu
Pole hullu, ma valdan nii ida kui lääne naabrite keelt suht vabaltpppp kirjutas:Akadeemia tee trollipargi juures pidi väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega liivaprits olema. Ja asjad saab riigikeeles aetud.
-
miilits
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 126 korda
mis see trollipargi täpsem kordinaat on,seal sitaks ruumi ju.nii umbne vastus ei aita kuidagi meid 
ja ehk foorumist kasutaja uno kaudu oleks võimalik vb ka klaaskuulipritsiga teha.mina vähemalt sain
ja ehk foorumist kasutaja uno kaudu oleks võimalik vb ka klaaskuulipritsiga teha.mina vähemalt sain
Viimati muutis miilits, 13 Mai 2011, 22:18, muudetud 1 kord kokku.
.
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 56 korda
Kuidas see pulbervärv ka alumiiniumi peal vastu peab võrreldes püstolivärviga?
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Android'i kaudu ]

-
uno
- Veteran
- Telefon: 53331514
- Auto: Liiga palju autosid vist
- Kontakt:
miilits kirjutas:mis see trollipargi täpsem kordinaat on,seal sitaks ruumi ju.nii umbne vastus ei aita kuidagi meid
Miilitsal on õigus. Saab värvida ja haavliga üle lasta.
Kui mingit erilist tooni värvida tahetakse, siis peab värvi ise sebima.
Must ja hõbetane kohapeal olema.
-
pppp
- Veteran
- Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
- Auto: T***a P***s+
- Tänanud: 100 korda
- Tänatud: 17 korda
http://www.vanatehnika.ee/modules.php?n ... pic&t=1053" onclick="window.open(this.href);return false;miilits kirjutas:mis see trollipargi täpsem kordinaat on,seal sitaks ruumi ju.nii umbne vastus ei aita kuidagi meid
http://web.zone.ee/baltijaamvotmed/partner_est.html" onclick="window.open(this.href);return false; lehe allosas on päris detailselt seletatud.