Tagaluugi lukust eraldus plastiku tükk

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
A-RapEST
Uustulnuk
Telefon: 59111006
Auto: VW Passat '94
Tagaluugi lukust eraldus plastiku tükk

Lugemata postitus Postitas A-RapEST »

Tere!

Tegemist VW Passat 94 aasta universaaliga...
"Enne talve" (kuna see asi on see aasta kõvasti hiljaks jäänud :) ) sai hakatud kiirkorras lihtsama vedelikuga lukke üle käima. Süvamat protsessi ei soodusta kahjuks mu enda võimalused, aga see selleks.
Olin siis tagaluugi luku juures, kus peale WD40 kõrrega sisemusse pihustamust liigutasin lukku (seda osa, mis sellest liigub, et määre kinnistuks ja mujalegi jõuaks) täisluku asendisse, peale mida siis luuginupust vajutasin et tagasi lahti tuleks, mille järel pininaga lendas mingi plastikust jupp välja luku seest. See oli selline pöidlasuurune õrnalt kolmnurga kujuga, mille ühest küljest oli näha murdumisjälgi.
Nüüd siis selline lugu, et lukk "lahtises" asendis on liiga ääres, et kere küljes olev metallnupuke luku keskele sisse läheks.
Nüüd tagaluugi kinni panemiseks lükkan näpuga luku keskmisesse 1. astme lukustusasendisse lükkan luugi vastu metallnuppu, vajutan luuginuppu et lukk lahti tuleks, misjärel on võimalik nupul luku keskele minna ja võimalik luuk kinni lükata.

Mul küsimus siit, et kuidas see plastikupask sealt välja sai lennata, on kellelgi veel juhtunud?
Mul nüüd uus lukk vaja panna või on võimalik mingi tropp sinna ette aretada, et see lukuasend keskele jääks?

Aitähh!
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:53, muudetud 2 korda kokku.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 94 korda
Tänatud: 189 korda

Re: Tagaluugi lukust eraldus plastiku tükk

Lugemata postitus Postitas GTI »

Tere,
teemat alusta ikka sellest mis autoga tegu - siis ei pea arvamisega tegelema hakkama. Samuti oleks probleemi kirjeldamisel pildist abi kui võimalik.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Vasta

Mine “Kere & Sisu”