Passati alumised sarniirid

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Passat_trt
Uustulnuk
Auto: Passat 1.8, 92kw, 99a
Passati alumised sarniirid

Lugemata postitus Postitas Passat_trt »

Küsimus, kuidas hinnata Passati (99a. sedaan, 92kw) esisilla alumise sarniiri lõtkude ohtlikust. Kaks kuud tagasi teeninduses öeldi, et esimesed alumised sarniirid on läbi. Tookord ma veel vahetama ei hakanud. Nüüd paar kuud möödas ja linnasõitu sõitnud üle tuhande kilomeetri. Kuidas ise roolis olles hinnata lõtku ohtlikust. Aastavahetusel pikem sõit ees. Kolinat veel tähele pannud pole, aga aasta viimasel päeval ebameeldivaid üllatusi ka ei tahaks.
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:50, muudetud 1 kord kokku.
K.Siim
Huviline
Auto: G1 83.a, Jetta Mk1 83.a, G3 Vr6, Pst B7
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Re: Passati alumised sarniirid

Lugemata postitus Postitas K.Siim »

kui kolinaid ei ole siis tõsta esiots tungiga ülesse, roolilukk maha ja õrnalt liiguta ratast paremale ja vasakule, siis üles ja alla, kui tunned lõtku siis oleks parem ära vahetada, kui ikka korralik lõtk sees siis targem oleks kohe ära vahetada. lõtku tunned ära niimoodi et lõtkuta rattal ei käi läbi mingit äkilist liigutust, kui on lõtk siis tunned kohe ära selle. minu soovitus, ma ei oska kahjuks paremini seletada. :D

aa üks variant on see ka veel et kui rattad õhus siis võtad heebli, paned sarniiri või õõtsa peale ja heebli otsa kas suppordile toetuma, ning väärnad tasapisi heeblit, mitte just hellitades vaid ikka paraja jäuga, teise käe paned näiteks sarniiri külge, kui sarniir liigub üles alla vms, siis on lõtk olemas, mida rohkem liigub seda jamam seis on. Mina ütleks et kui lõtk on mingi 2mm siis ma ise vahetaksin juba välja.
Viimati muutis K.Siim, 28 Dets 2011, 18:39, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Kere & Sisu”