Golf 2 käetugi

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kase89
Huviline
Auto: T4

Golf 2 käetugi

Lugemata postitus Postitas kase89 »

Nimelt soetasin golf2 jaoks tehtud käetoe, kõik hea ja tore aga probleem selles, et seljatoe kõrgust ei saa reguleerida, kuna reguleerimisratas jääb vastu käetuge. Kuidas on kõige mõistlikum lahendada antud olukord? Kas seda ratast saab ka teisele poole ringi tõsta?
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:26, muudetud 1 kord kokku.
Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära!

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Auto: 1 Kolhv 1
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Golf 2 käetugi

Lugemata postitus Postitas rako »

Miks sul üldse reguleerimise ratas keskel on? kas nad mitte pole välimise küljepeal?
Istmed omavahel vahetuses äkki
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

blutonium
Huviline
Auto: VW Golf II GT

Lugemata postitus Postitas blutonium »

rako kirjutas: Istmed omavahel vahetuses äkki
Kas siis ei peaks ka olema tuvavöö kinnitus valel pool?
Kuid reguleerimis ratas ilmselt valel pool, istmed pandud mitmest kokku? Vale poole seljatugi?

Tanel
Veteran
Telefon: 56902793
Auto: '88 JETTA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tanel »

Reguleerimisratas on mk2'el "keskel". Kui see ette jääb võid istmete põhjad omavahel ära vahetada, siis jääb turvavöö kinnitus õigele poole, aga see reguleerimisratas ukse poole. Või siis selline variant nagu sõber kõrvalt välja pakkus, et sõida oma istmega tahapoole ja reguleeri siis seljatuge :D
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

kase89
Huviline

Istme põhja ka ei taha ära vahetada, kuna juhiistme kõrgus reguleeritav, kõrvalistujal pole. Ju siis jääb variant et iste taha, regullida ja uuesti ette. :D

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

ja kui ise enamuses sõidad autoga siis paned korra paika ja korras ju :)
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m

kase89
Huviline

rako kirjutas:ja kui ise enamuses sõidad autoga siis paned korra paika ja korras ju :)
Seda küll aga ma ikka regullin paar korda nädalas natuke. :D

Kasutaja avatar
rako
Huviline
Kontakt:

kase89 kirjutas:
rako kirjutas:ja kui ise enamuses sõidad autoga siis paned korra paika ja korras ju :)
reguleerimise friik oled siis :mrgreen:
Ma vist olen ühe korra eelmise aasta jooksul regullinud kui ülevaataja paigast ära keeras. Naine liigutab ainult edasi ja tagasi istet kõrgust ja sügavust ja seljatuge õnnek ei keera.

kase89
Huviline

rako kirjutas:
kase89 kirjutas:
reguleerimise friik oled siis :mrgreen:
Ma vist olen ühe korra eelmise aasta jooksul regullinud kui ülevaataja paigast ära keeras. Naine liigutab ainult edasi ja tagasi istet kõrgust ja sügavust ja seljatuge õnnek ei keera.
Vaata mul kaheukseline, ja seljatoe klappimisega põrutab veidi paigast pikapeale, lisaks kui juhtub ka minu taga istuma inimene, siis keeran ikka paar tiiru ülespoole seljatuge. Nüüd jama ka selle klappimisega, mõnusalt käib reguleerimisratas vastu käetuge. Eks ta rohkem 4-ukselistele paremini istu. Üldse mk2-l kahe istme vaheline ruum eriti kitsas.

Tanel
Veteran
Kontakt:

kase89 kirjutas:Istme põhja ka ei taha ära vahetada, kuna juhiistme kõrgus reguleeritav, kõrvalistujal pole. Ju siis jääb variant et iste taha, regullida ja uuesti ette. :D
Ma väljendusin veits valesti, vabandust :D Juhiistme põhi jääb ikka omale kohale! See reguleerimise osa on seljatoe küljes. Ma ise vahetasin ära, kuna panin G3 keskkonsooli istmete vahele ja see ratas jäi samamoodi ette. Istmed välja ja seljatugede vahetus kokku mingi 10 min max. Külgedel plastikute all on kinnitused ja pole polte ega midagi, splintidega vms oli see kinni.
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito

kase89
Huviline

Tanel kirjutas:
kase89 kirjutas:Istme põhja ka ei taha ära vahetada, kuna juhiistme kõrgus reguleeritav, kõrvalistujal pole. Ju siis jääb variant et iste taha, regullida ja uuesti ette. :D
Ma väljendusin veits valesti, vabandust :D Juhiistme põhi jääb ikka omale kohale! See reguleerimise osa on seljatoe küljes. Ma ise vahetasin ära, kuna panin G3 keskkonsooli istmete vahele ja see ratas jäi samamoodi ette. Istmed välja ja seljatugede vahetus kokku mingi 10 min max. Külgedel plastikute all on kinnitused ja pole polte ega midagi, splintidega vms oli see kinni.
Jah, sul on 4-ukseline, minul 2-ukseline, ehk kui teen seljatugede vahetuse, tekib probleem kuidas saada tahaistmele. :D Siis jääb seljatoe klappimise hoob jälle keskele. :D

Tanel
Veteran
Kontakt:

Käed jäävad lühikeseks? :D Ma arvasin, et see pole probleem :P Eks rohkem annab ka lammutada, et ainult see reguleerimine teisele poole viia, aga eks ise vaata, kas asi on seda tööd ja aretamist väärt lõpuks.

Edit: oleks mul Jetta kupee, siis ma paneks ikka 4-ukselise sisu, kuna need hoovad on koledad :D Ja kahe käe abil saab ka neljaukselise istmete seljatoe ette kallutada :)
Viimati muutis Tanel, 30 Jaan 2012, 20:08, muudetud 1 kord kokku.

kase89
Huviline

Tanel kirjutas:Käed jäävad lühikeseks? :D Ma arvasin, et see pole probleem :P )
Eks näis, eriti tore on raske kotiga tulla ja siis hakata sinna keskele turnima et istet ette saada :D Vaatab. äkki tõesti teeb nii kui häirima hakkab.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”