Bora tagumine uks lukus

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
devil22
Huviline
Bora tagumine uks lukus

Lugemata postitus Postitas devil22 »

Tere,

Autoks siis 2004a bora. Tagumine uks jäi lukku. Eemaldatud sai polster aga edasi ei oska midagi teha. Äkki on eelnevalt olnud kellegil samasugune juhtum ning oskab aidata. Ette tänades,

Ivar
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Bora tagumine uks lukus

Lugemata postitus Postitas dellu »

Mida sa edasi teha tahad? Milles see suletus väljendub? Eeldades et polstri maha said, siis nupu liigutamine vist ei päästa miskit? Selle metalli mahasaamiseks on vaja kõigepealt klaas lahti saada. Kuskil peaks üks kummikate olema. Siis vaja klaas samale kõrgusele saada ja taod selle tihvti välja. Mina tagusin haamriga päris toore jõuga, kas samat enam tagasi saad ei tea. Siis lükka klaas uuesti üles tagasi ja teibi kinni, et alla ei saaks kukkuda. Nüüd peaks olema võimalik metallplaati nii palju liigutada, et eest ära saada, sest klaas ei ole enam tõstugi vahel kinni. Ma loodan muidugi et sai nii, ei mäleta, äkki tuli seda väikse akna keskposti ka liigutada, aga sellele ligi saamiseks tuleks vist siiski uks lahti saada.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
devil22
Huviline

Lugemata postitus Postitas devil22 »

dellu kirjutas:Mida sa edasi teha tahad? Milles see suletus väljendub? Eeldades et polstri maha said, siis nupu liigutamine vist ei päästa miskit? Selle metalli mahasaamiseks on vaja kõigepealt klaas lahti saada. Kuskil peaks üks kummikate olema. Siis vaja klaas samale kõrgusele saada ja taod selle tihvti välja. Mina tagusin haamriga päris toore jõuga, kas samat enam tagasi saad ei tea. Siis lükka klaas uuesti üles tagasi ja teibi kinni, et alla ei saaks kukkuda. Nüüd peaks olema võimalik metallplaati nii palju liigutada, et eest ära saada, sest klaas ei ole enam tõstugi vahel kinni. Ma loodan muidugi et sai nii, ei mäleta, äkki tuli seda väikse akna keskposti ka liigutada, aga sellele ligi saamiseks tuleks vist siiski uks lahti saada.
Nupu liigutamine ei mõju midagi jah. Nagu ma su jutust aru sain siis on viga lukus ning peab selle kätte kuidagi kätte saama. Proovin seda akna varianti. :wink:
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ega ma ausalt väga ei oskagi öelda kus viga on, aga kui selle vaheplaadi kätte saad, siis äkki näed midagi. Mõlemalt poolt tross laht linkidel oleks nagu vähetõenäoline. Muidugi jääb variant, et väljast on tross kakti läinud või lahti tulnud (lingi külge käib selline peen tross, link ise midagi kontaktina ei suru) ja seespool on lapselukk peal. Kui katte lahti saad, siis äkki vähemalt näed mis toimub. Kui luku nedaga midagi on, siis see saab vast juba põnevam olema. See ju kõik üks tükk koos selle sulgemismehhanismiga.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Vasta

Mine “Kere & Sisu”