tobimarg kirjutas:Mul küll ei ole enam TDI mootoriga auto, aga minu meelest see vaakumpumba "otsik" käibki ringi. Kuigi ka mul oli vaakumiga probleeme, äkki oli mul ka puru. Mõni 96KW mees võiks omal üle vaadata mis seal liigub või ei liigu. Kui sul vahetati turbo vaakumklapp siis peaks ikka geomeetria toimima ja on vast puhas ka. Seal on väga palju võimalikke veakohti: mõni vaakumvoolik imeb kokku kuskilt, N75 klapp ei tööta nii nagu peaks (see mis vaakumit juhib), MAP andur paneb segast jne. Tuleks pöörduda mõne pädeva diagnostiku-diislimehe poole kes kõik sõlmed üksipulgi üle vaatab.
Kui turbo klapp vahetati siis võibolla ei reguleeritud geomeetria varrast õigesti ära. Samas, siis peaks olema koguaeg tuimavõitu mitte nii, et vahest on tõmme olemas.
Tänud info eest! Eks ta on enamasti tumavõitu küll, nagu sa kirjeldasid. Ma ise eeldaks, et kui Forss klapi ära vahetas, et ta tegi oma töö korralikult... ingli [VW Bot: "Keel korda!"] väsitav on see asi

Kõik tahavad raha võtta ja siis öelda, et kõik on korras "ei olnud veateadet". Tuleb vaikselt ise asju selgeks hakata tegema, sest teist versiooni nagu ei paistagi olevat. Forsil lasin viimane kord kogu vaakumi üle kontrollida, nende vastus oli et kõik on normaalne. Siis küsisin, et kas vaakumpumba otsik peabki sedasi ringi käima, sellepeale vastatai, et ilmselt on see katki ja ainuke lahendus on pump välja vahetada 200-300€. Päris huvitav, vaakum on korras aga pumba peaks ära vahetama... No vahet pole ilmselt ei ole asjad alati must-valged ja teinekord kukub sõnastus sitasti välja... aga "jällegi on tühjad pihud", viga ei leitud.
Oskab keegi soovitada konkreetsest kohta või meest, kes minu masina vigurid suudaks tuvastada ja vajadusel korda teha?
Kõik asjalikud ettepanekud on teretulnud.