Oskab ehk keegi öelda nende turvavööde alumise kinnituse osa erinevuse...mõtlen just seda kinnitust millega käib turvavöö ise kere külge kinni mitte eelpingutit ennast(see sama üks ühele). Kuna ühe tuttava New Beetle annab selle eelpinguti "igniter" juhi turvavööl veakoodi, oleks vaja tervet uut turvavööd. Sai siis kontrollitud nii, et sai minu Borat kõrvale aetud ja minu masina turvavöö tema masina ahelasse ühendatud ja veakood kustus peale kustutamist...nii kui sai tema oma taha ühendatud veakood tagasi ega kustunud peale reseti st siis et eelpinguti "igniter" õhtal. Ainuke asi mida ma ei viitsinud hakata oma masinal välja kiskuma hakata oli see paela teise otsa kinnitus mis allpool vaiba all kere küljes kinni(oli rohkem selline pohmaka parandamise hommik kah paari õllega). Beetle il oli mingi toru ümber mis 2 poldiga kinni aga vaadates G4/Bora pilte netist tundub mingi võru ümber mida sealt välja ei saa???
Ehk keegi kes kokku puutunud oskab sõna sekka öelda. Kui G4/Bora oma ei sobi st pole aretatavad, siis ehk on kellelgil pakkuda teema lugejatest muidu korras ja laksu mitte läbi elanud New Beetle i juhi poolset esimest turvavööd? Pakkumised panna PS!!!
VW New Beetle vs G4/Bora juhi turvavöö
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
VW New Beetle vs G4/Bora juhi turvavöö
Viimati muutis argo, 27 Aug 2012, 13:47, muudetud 3 korda kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
dellu
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: VW New Beetle vs G4/Bora juhi turvavöö
Tegelt isegi Bora ja bora omad ei pruugi 100% klappdida. Minu 2002 doonori esimeste kinnitamisega oli selline teema 1999a masinasse, et see T kujuline kõrv oli mingi 1-2mm nihkes. Sai seda relakaga natuke töödeldud, siis hakkas poldi auk ilusti kohakutti klappima. See on muidugi nohu muu sobivuse võrdluses. Enda esimesed kahjuks ammu müüdud, et saaks kasvõi pilte teha.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335