Uuendus:
Võtsin kätte sihi jõuda AC äravoolu toruni ja jõudsingi. Võtsin vooliku viimase otsa kereküljest lahti ja panin ventilaatori puhuri sisse, puhus nii, et vähe ei ole. Siis võtsin vooliku täitsa küljest lahti ja proovisin puhuda teisel pool näppu ees hoides veendumaks kas pragu pole sees- ei olnud...
Siis lammutasin natuke veel mati lahti. Ega ta kergelt ei tahtnud tulla, sest oli läbi vettinud ja kõvaks jäätunud. Pärast väikest pusimist õnnestus natuke mati äärt kergitada ja vaatepilt oli kohutav- kõik mati alune oli jääs ning märg ja lisaks veel kulges seal õnnetu juhtmekimp. Loodan, et miski pole läbi jõudnud mädaneda. Üks pildike ka jutule juurde:
Antud pilt on siis lävepaku piirkonnast tehtud.
AC drain pipe on seega välistatud. Üks teadjam pakkus välja, et ukse sees on samuti mingi vee drenaaž mis võib umbes olla ja vesi lekib läbi uksetihendi lävepaku alt/pealt otse põranda matti.
Mis teie sellisest variandist arvate. Ta lisas veel, et selleks tuleb uks laiali lammutada, sest alles siis saab seda kontrollida. Mina ise välistan selle kahel põhjusel, esiteks lävepakk on minul kuiv olnud koguaeg, pole kunagi niiskena seda näinud (eeldan, et selle vee koguse juures peaks mingi niiskuse jälg ikka näha olema) ja teiseks pildil näha olev juhtmete kanal oli kuiv. See kanal jääks sisse tungivale veele ette jääma ja vesi peaks ka seal olema, kuigi samas pole seal svammi vastas(põranda matti) ja võib vabalt ära kuivanud olla.
Üks ettepanek oli veel põhja all paiknevad kummilutid võivad puudu olla... kahtlane variant seegi.
Mina olen ideedest lage. PS kojameeste juures olevale plastikkatte alla ma ligi ei pääsenud, sest ei mõistnud kuidas see plastik sealt klaasi juurest lahti tuleb. Aga vaevalt, et seal mingi seos probleemiga peitub.
Ette tänades
Andres