G4 starteri probleem.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G4 starteri probleem.
Käivitades jääb kohati starter peale, kuid mitte iga kord. Avastasin lisaks selle, et kui ma ventilaatori kinni keeran ennem käivitamist, siis toimib kõik just nii nagu peab, starter ei jää peale. Kuid kui vendi tööle jätan puhuma, siis käivitades jääb starter peale(mitte nagu jääbki peale, vaid peale käivitamist kostub kärin või asi hetkeks edasi), et asi on pendiksis või milleski?. Imelik ongi asja juures see, et kui vent kinni panna on kõik justkui korras. Oskab keegi midagi soovitada või anda nõu mida ette võtta?
Viimati muutis argo, 11 Jaan 2013, 13:24, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Lisatud kategooria.
Põhjus: Lisatud kategooria.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: G4 starteri probleem.
Mina võtaks starteri lahti teeks puhtaks määriks ära. Peale seda kui probleem jätkub siis vahetaks pendiksi ära.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Mina ei viitsiks nii palju kruttids js ostaks kohe uur starteri
muidugi, kui on üldse starteri viga

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ei noh uue starteri võib muidugi kohe osta see parandab ise mitte käivitus probleemide korral ka autot paremini. Aga ma eeldan, et igal inimesed pole tagast taskust võtta kohe starteri raha, sest see mitte pole 30€G6S kirjutas:Mina ei viitsiks nii palju kruttids js ostaks kohe uur starterimuidugi, kui on üldse starteri viga
Kuid selles osas on sul point, et see ei pruugi olla starteri viga. Aga see määrimine ja puhastamine starterile ikka head ei tee.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m